More
  AcasăHeyluxCum as putea castiga un bonus saptamanal de 1.000 lei la Heylux?

  Cum as putea castiga un bonus saptamanal de 1.000 lei la Heylux?

  Probabil daca ma auzi ca vorbesc de sume atat de mari de bani, ti se pare ceva ireal acum. Daca nu esti in lumea videochatului la Heylux, mai mult ca sigur, de fapt. Daca ai fi model de videochat aici, ca mine, cand vorbesc de sume acestea ti s-ar parea ceva normal.

  De asta nici nu vorbesc cu prietenii mei despre asta, ca ei nu stiu cum e videochatul si n-ar crede nicicand ca este vorba de super castigurile astea. Eu am deja un  an si 3 luni de cand sunt la Heylux, asa ca pot spune ca sunt in masura sa dau si sfaturi. Am invatat tot ce e de invatat, cel putin pentru ce am eu nevoie.

  Un castig de cate 640 de lei zilnic la Heylux ti se pare ok?

  Normal ca mai sunt lucruri pe care mai trebuie sa le invat, dar pentru momentul actual, consider ca este destul. N-as putea spune ca un castig de peste 640 de lei zilnic la Heylux nu ma multumeste, nu? Doar sunt de peste un an aici, e normal sa am venituri asa mari.

  Am inceput sa castig mult dupa primele 6 luni, de fapt. Atunci a fost “apogeul” castigurilor mele, ca sa spun asa. De atunci ma bucur de niste sume la care altii nici nu-si permit sa viseze.

  Uite, sa vorbim de bonusul de 1.000 de lei in fiecare saptamana, de exemplu. Cum ai putea tu, ca model de videochat, sa primesti PE LANGA banii castigati cate un bonus din acesta? E simplu de explicat, putin mai migalos de actionat.

  Cu putina rabdare, orice model de videochat poate avea castiguri mari

  Nu neaparat ca e greu, dar este nevoie de rabdare. Ca nu te poti astepta sa castigi mii de dolari din prima. Se castiga din prima, dar nu mii de dolari, nu te astepta la asta. Dupa cateva luni de experienta, poti depasi lejer 6.000 de lei lunar. Afla pe unde mai fac shopping modelele de la Heylux.

  Iar cu bonusurile de care vorbeam… Ei bine, pentru a primi un bonus de 1.000 de lei in fiecare saptamana la studio, trebuie sa depasesti 3.000 de lei castiguri in saptamana anterioara. Nu te speria, nu e mult:))).

  Sunt castiguri normale, cel putin pentru mine. Gandeste-te ca pot avea 4.000 de lei lunar numai din bonusuri, asa ca tot timpul meu petrecut la Heylux s-a meritat din plin. Nu e ca si cum am lucrat 10 ani intr-un loc si mi s-a marit salariul. Am lucrat un an la Heylux si-am ajuns sa am castiguri la care altii doar viseaza.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img