More
  AcasăPovestea meaCel mai cool job: Lucky Studio îmi oferă transport şi cazare gratis

  Cel mai cool job: Lucky Studio îmi oferă transport şi cazare gratis

  Am auzit de foarte multe ori că Lucky Studio Iaşi este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară şi îmi doream foarte mult să încerc şi eu. Din păcate, nu eram din Iaşi şi am crezut că este o cauză pierdută. Dar nu a fost aşa, cu Lucky Studio am văzut că nimic nu este pierdut. Fiind din Piatra Neamţ şi neavând încă bani pentru chirie în Iaşi, Lucky Studio mi-a oferit cazare gratis în vila sa în primele două luni.

  Şi ce vilă! Situată în centrul Iaşiului, această vilă mi-a oferit un confort de milioane. Luxoasă şi confortabilă, nu aveam niciun reproş când venea vorba de asta. În tot acest timp cât am locuit în vilă, nici măcar transportul nu l-am plătit eu. Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie şoferiţe care să mă ducă acasă şi să mă aducă înapoi la studio. Cum să nu fie cel mai bun studio de videochat din ţară? Nevoile mele şi ale tuturor fetelor sunt sfinte pentru Lucky Studio, care face tot posibilul să ne facă fericite.

  Aceste două luni în care mi-a fost totul asigurat mi-au fost de ajuns pentru a semna un contract prelungit cu Lucky Studio. Am rămas în continuare în vila lor, plătind doar 100 de euro pe lună. Ceea ce însemna o nimica toată, având în vedere că eu câştigam 400 de lei într-o singură zi la Lucky Studio Iaşi. După 2 luni de vis, am semnat contractul de 2 ani cu studioul. Nu am cuvinte să spun cât de mulţumită sunt pentru că am făcut asta!

  Prin contract, mi s-a asigurat în continuare transportul, printre alte lucruri. Odată cu transport gratis, am mai primit şi şedinţe foto şi şedinţe de înfrumuseţare. În aceste şedinţe, mi-am schimbat look-ul complet la fiecare 6 luni. Totodată, Lucky Studio mi-a garantat şi profesioniste care să mă machieze şi să mă coafeze zilnic, timp de 2 ani. Nu în ultimul rând, Lucky Studio s-a asigurat că primesc cursuri de limba engleză şi franceză.

  Pe lângă toate aceste lucruri, am mai primit şi 6.250 de lei bonus de angajare. Nu aş putea să cer nimic mai mult de la viaţă. Sunt fericită, am bani în fiecare zi, am un job frumos şi distractiv, am timp liber, merg în vacanţe, la cumpărături. Fac orice îmi doresc datorită celor de la Lucky Studio, care face orice femeie fericită.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img