More
  AcasăLucky StudioLucky Studio - primul meu job în videochat

  Lucky Studio – primul meu job în videochat

  Ştiam de la câteva din prietenele mele de Lucky Studio, care afirmau că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Am dorit să văd care era lucrul ce le făcea atât de fericite la acest studio, aşa că am încercat şi eu. Am vorbit cu logodnicul meu, i-am explicat situaţia iar el, binevoitor, m-a însoţit. Surprinzător, logodnicului meu nu i s-a permis să intre, acest lucru dovedindu-mi că sunt chiar serioşi. La ei pe site scria că au voie doar femei în interiorul Lucky Studio şi chiar aşa a fost. Acesta a fost primul pas care m-a determinat să mă angajez: seriozitatea.

  Când am intrat în încăpere, mă aşteptam să fiu privită de sus. Eram îmbrăcată simplu, pentru că sunt o persoană mai modestă. Un alt aspect care m-a susprins a fost faptul că femeia care îmi lua interviul, Claudia, m-a primit cu toată căldura. Mi-a zâmbit cu blândeţe şi m-a întâmpinat cu cele mai frumoase cuvinte. Deja mă simţeam confortabil. Claudia mi-a arătat toate încăperile Lucky Studio, de la prima până la ultima, fiind în total 26 de camere. Mi-a spus că dacă o să lucrez la Lucky Studio, voi putea alege orice cameră vreau, pe care să o schimb în fiecare zi. Zâmbetul meu începea să se observe cât mai mult, pentru că acele camere erau splendide. Niciodată n-am mai văzut atâta lux adunat într-o singură cameră. Tapet cu fel şi fel de picturi unice, mobilier premium, baldachine, saltele Prestige, oglinzi uriaşe, lumini, camere. În fiecare din ele mă simţeam ca în camera unei vedete şi era uimitor.

  După ce s-a terminat turul, am mers în biroul managerei, unde am discutat la o cafea despre contract. Nu am semnat niciodată un contract din prima zi de interviu, însă cu Lucky Studio nu m-am putut abţine. Când am auzit că primesc un bonus de angajare atât de atractiv, cu multiple alte beneficii, nu am putut rezista. Mi-am dorit să văd dacă este aşa într-adevăr. Bonusul de angajare urma să fie de 13.480 de lei, împărţit în două: 1.000 de lei în buzunar şi restul pentru frumuseţea mea pe durata contractului.

  Nu prea am ştiut exact la ce se referă, până am venit în prima mea zi de muncă. Atunci, fetele de la Lucky Studio, profesioniste în aşa ceva, m-au machiat şi m-au aranjat. Mi-au dăruit şi accesorii, iar după un timp mi-au făcut şi câteva şedinţe foto. După 30 de zile, mi-am primit bonusul de angajare şi salariul adunat de 5.400 de lei. Spun adunat, pentru că banii îi primeam zilnic, dar i-am scos de pe card abia după o lună. Îmi doream să văd exact cât am strâns într-o lună la Lucky Studio. Nu o să îmi pară rău niciodată pentru prima mea zi de interviu la Lucky Studio Iaşi. Datorită acelei zile, câştig bani mulţi şi în fiecare zi sunt tratată regeşte, prin machiaje, coafuri, accesorii, şedinţe, schimbări de look şi altele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img