More
  AcasăJob-ul meuAngajarea în videochat la Lucky Studio mi-a permis să am vacanțe exotice

  Angajarea în videochat la Lucky Studio mi-a permis să am vacanțe exotice

  Nu îmi amintesc să fi fost vreodată aşa de fericită pentru că mi-am găsit un job aşa cum sunt la Lucky Studio Iaşi. Am şi toate motivele din lume să fiu fericită, când lucrez din cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

  Am fost întotdeauna o persoană care a vrut să aibă de toate, persoană care se gândeşte doar la partea practică a unui lucru pe care îl face. Tot timpul mă gândeam la ce am de câştigat dacă fac un lucru. Aşa că, şi de data aceasta voi fi scurtă şi la obiect şi voi spune motivele pentru care iubesc acest studio.

  În primul rând, sunt plătită în fiecare zi, cu câte o sumă care variază între 300 şi 800 de lei. Pentru mulţi oameni, acest salariu poate să fie pe o lună întreagă. Însă, Lucky Studio mi-l oferă într-o singură zi, astfel că salariul lunar depăşeşte 5.000 de lei. Prin faptul că sunt model de videochat aici, sunt practică pentru că obţin cât alţii nu obţin în ani.

  În al doilea rând, munca mea nu este lăsată de izbelişte şi sunt răsplătită prin bonusuri. Aceste bonusuri încep de la 300 de lei şi ajung la 3.000 de lei, şi sunt oferite la fiecare sfârşit de săptămână. Toate aceste sume depind doar de performanţele mele. Au fost şi săptămâni când am primit 3.000 de lei, pentru că am depăşit suma de 5.000 de lei. Da, într-o săptămână am depăşit această sumă. Acum pare incredibil, dar când păşeşti în interiorul Lucky Studio, viziunea ţi se schimbă.

  În al treilea rând, am libertatea unui program lejer, uşor şi propriu. Când am alte priorităţi, managera de la Lucky Studio mă înţelege şi îmi permite să schimb programul. Program pe care tot eu l-am stabilit, dar care poate fi schimbat în orice moment. Asta iubesc cel mai mult, că nu sunt stresată că nu ajung la timp la muncă. Nu am de ce, pentru că sunt stăpâna mea la Lucky Studio şi decid ce e mai bine pentru mine.

  Aş putea continua aşa, până la al 100-lea motiv, dar cum am spus că voi fi practică, am enumerat 3 motive importante pentru mine. Motivul pentru care sunt importante este că datorită lor, mi-am permis să merg deja în 5 din cele mai cunoscute insule. Acesta a fost scopul meu alături de Lucky Studio, pe care mi l-am împlinit. Acum ştiu că orice ţel aş avea în viaţă, poate deveni realitate numai cu Lucky Studio Iaşi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img