More
  AcasăHeyluxMi se intampla numai lucruri bune de cand m-am angajat in videochat...

  Mi se intampla numai lucruri bune de cand m-am angajat in videochat la Heylux

  Ghinionul parca m-a urmarit toata viata si cand in sfarsit m-am angajat la Heylux, am crezut ca va fi la fel. Zic ghinion pentru ca vedeam alte fete cu ceasuri scumpe, haine de brand, avand masini, mergand in vacanta si eu tot pe 1000 de lei lucram. Orice faceam, nu reuseam mai mult.

  La un moment dat ma invinuiam pentru asta, zicand ca e asa din cauza ca n-aveam diploma de la facultate, pentru ca n-am facut. Ma gandeam ca e foarte important sa am studii ca sa pot primi un salariu mai mare si ma invinuiam ca n-am reusit sa fac facultatea.

  Cu jobul de la Heylux nu conteaza ce studii am, tot castig bani

  videochat la Heylux
  videochat la Heylux

  Desi e importanta si facultatea, nu te gandi ca asta mi-ar fi adus considerabil mai mult. Am vazut si studenti la Drept lucrand pe 1000 de lei, deci nu e mare lucru. Asa ca m-am oprit din a ma invinovati degeaba, pentru ca n-avea niciun rost. Aveam pur si simplu ghinion pentru ca asa e Romania.

  Situatie economica e mai proasta aici, aia e. Dar asta nu inseamna ca trebuia s-o las sa fie asa si sa ma resemnez. Bineinteles ca am facut ceva in privinta asta, atunci cand am semnat contractul de colaborare cu cei de la Heylux Iasi. Odata cu aceasta angajare, parca tot ghinionul a disparut.

  E si de la sine inteles sa dispara. M-as fi bucurat si la un salariu de 3000 de lei, ce naiba, iar la Heylux daca as castiga 3000 de lei, ar insemna sa am cea mai proasta zi posibila. De asta zic ca nu mai e ghinion, pentru ca acum sunt bani si sunt din plin. Minimul castigului pe care l-am avut de cand m-am angajat la Heylux a fost 4300 de lei.

  In fiecare luna castig cel putin 4300 lei la Heylux

  videochat la Heylux
  videochat la Heylux

  Aceasta e suma cea mai mica pe care am castigat-o. Mi-ar fi fost si rusine sa castig mai putin, avand in vedere ca aici se castiga pana la 2000 de lei zilnic. Toate modelele de aici castiga multi bani, eu n-oi fi mai speciala. Normal ca tre’ sa castig si eu, ce naiba!

  Doar nu degeaba ma aflu in cel mai bun studio de videochat din Iasi. De altfel, n-as fi castigat banii acestia pentru ca nimeni nu s-ar fi ocupat de mine. Dar la Heylux se ocupa toti de mine, astfel incat sa n-am niciodata castiguri mici. Ce bine-mi merge de cand m-am angajat aici, n-ai idee! Gata cu ghinionul :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img