More
  AcasăHeyluxAm primit ca bonus de angajare 46.200 de lei la contractul de...

  Am primit ca bonus de angajare 46.200 de lei la contractul de 3 ani cu Heylux

  Cel mai fascinant lucru care m-a atras de prima data sa ma angajez la Heylux au fost bonusurile. Pana sa fac videochat aici, nu prea stiam cum este sa ai parte de bonusuri la locul de munca, mi se parea necunoscut acest termen. Ajungeam sa cred ca nu voi fi niciodata pretuita pentru efortul pe care il depun. Noroc de Heylux ca asta s-a schimbat.

  Adica pana si de la angajarea in videochat mi-au aratat ca ma pretuiesc, fara sa ma cunoasca asa ca si angajata. Cum? Punandu-mi la dispozitie un bonus de angajare in videochat in valoare de 46.200 de lei. De fapt, este un pachet de bonusare la contractul de angajare in videochat pe 3 ani de zile, din care eu urma sa primesc mai multe lucruri.

  Heylux imi pune la dispozitie make-up si transport gratis in fiecare zi

  Printre aceste lucruri, se numara si machiajul gratis in fiecare zi, transportul de la studio si inapoi acasa, trainingul specializat, cursurile de limba engleza si franceza, sedintele foto, schimbarile de look si asa mai departe. Sunt multe lucrurile pe care le primesc la Heylux si de care ma bucur in fiecare zi. Lucruri pentru care, in mod normal, as fi platit.

  Dar Heylux le-a inclus in pachetul bonus de angajare de 46.200 de lei si astfel m-a scapat de griji. Totodata, din aceasta suma am primit si 13.000 de lei CASH din partea studioului, care au insemnat o multumire pentru faptul ca m-am angajat la Heylux si nu in alta parte.

  Acum gandindu-te bine la toate joburile in Iasi pe care le-ai avut, ai gasit vreodata pe cineva care sa te plateasca, efectiv, pentru faptul ca te angajezi la ei? Pentru ca Heylux asta a facut, practic. Mi-a dat o suma de bani prin care mi-a multumit ca am decis sa fac videochat aici.

  Bonusurile mari pe care le primesc la Heylux imi arata ca sunt pretuita

  Iar asta nu este tot, partea frumoasa urmand mai apoi. Dupa ce m-am angajat la Heylux si am inceput sa castig zilnic peste 350 de lei, Heylux a inceput sa ma incante si cu bonusuri saptamanale. Ce inseamna aceste bonusuri? Sunt bonusuri de performanta prin care Heylux ma motiveaza sa vreau mereu sa castig mai mult.

  In functie de cat am castigat in saptamana anterioara, Heylux imi pune la dispozitie sume intre 300 si 3.000 de lei in fiecare duminica, bani pe care ii primesc pur si simplu pentru ca am castigat alti bani. Ei, de asta ce mai spui? Ai mai avut un asemenea job in Iasi, care sa te aprecieze atat de mult ca si angajata? Eu n-am mai avut.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img