More
  AcasăHeylux3 diferente dintre Heylux si alte studiouri de videochat din tara

  3 diferente dintre Heylux si alte studiouri de videochat din tara

  Ma amuza de fiecare data sa aud unele fete care spun ca ori la un studio de videochat, ori la altul, tot aia e, ca toate-s la fel. Tocmai, ca fetele cu experienta, care stiu despre ce este vorba, spun exact opusul, toate spun ca este foarte importanta alegerea studioului de videochat daca vrei sa ai o cariera.

  Pentru ca eu daca as fi vrut doar sa castig cativa banuti, fara sa-mi fac o cariera, nu m-as mai fi angajat la Heylux, de exemplu. Daca voiam sa castig niste bani si atat, ma duceam la orice studio, nu conta pentru mine. Dar fiindca am vrut sa castig bani, iar in acelasi timp sa imi fac si un viitor, am ales Heylux Iasi.

  Si-s 3 lucruri mari si late care fac diferenta dintre Heylux si alte studiouri de videochat din Iasi, sau chiar din tara. Poate n-o sa te astepti la asta, dar primul lucru despre care voi vorbi, nu vor fi banii. Desi pe acest lucru se axeaza videochatul, eu care am ceva experienta in domeniu, consider ca-s alte lucruri de luat in considerare mai mult.

  1. In semn de respect, la Heylux am parte lucruri gratis precum

  Hai sa vorbim, de exemplu, despre tot ce inseamna corectitudine, legalitate, discretie, confidentialitate, respect, conditii de munca, suport… Ai auzit de asa ceva cand vine vorba despre videochat, sau pur si simplu numai banii iti apar in fata? Ca videochatul e mult mai mult de atat.

  Daca iau in serios jobul de model de videochat de la Heylux, pot ajunge departe, foarte departe! Asta fiindca, spre deosebire de alte studiouri, la Heylux am semnat un contract legal care-mi aduce: conditii de munca impecabile, un mediu exclusiv feminin, transport gratuit in semn de respect, sedinte de make-up gratuite si suport tehnic si training 24 din 24.

  1. La Heylux, ma simt foarte libera

  Totodata, sunt tratata cu respect si apreciere pentru tot ce fac la studio, iar asta se observa si-n faptul ca sunt libera sa-mi aleg turele de munca, camerele de logare si felul de a munci, fara ca nimeni sa-mi spuna ce sa fac. De asemenea, ma bucur si de discretie totala si nimeni nu poate sti ce fac eu. De corectitudinea platilor nici nu mai mentionez, ca e clar ca imi primesc toti banii.

  1. Castiguri? Pana si la asta Heylux e pe primul loc!

  Acum, ca am scos in evidenta asta, pot spune si de bani si castiguri, da. In timp ce alte fete nu primesc deloc suport la alte studiouri si nici nu castiga cat ar vrea, la Heylux eu am parte de tot suportul necesar care ma ajuta sa castig pana la 800 de lei zilnic din videochat si bonusuri de peste 300 de lei saptamanal. Pana si la asta e cel mai bun Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img