More
  AcasăHeyluxChiar si prima mea zi la Heylux a fost un succes, cu...

  Chiar si prima mea zi la Heylux a fost un succes, cu bani si toate cele

  Sunt lucruri in viata despre care stii ca vor dura putin sau mult, si lucruri despre care simti ca vor merita timpul tau sa nu chiar de la inceput. De fiecare data cand ma angajam intr-un loc, stiam ca n-o sa fie cea mai buna colaborare, dar ma angajam oricum, fiindca … alte solutii aveam? Nu toate joburile sunt ca jobul de la Heylux, asta e clar.

  Fiindca nu aveam cine stie ce variante, ma angajam oricum si urmau cateva luni de chin, pana imi faceam curajul sa-mi dau demisia. Din nou… Si tot asa, pana acum cateva luni cand am stiut ca nu va mai fi asa. Cu Heylux am stiut de la inceput ca nu va mai fi asa, am simtit.

  Am stiut de la interviu ca Heylux imi va pregati ceva frumos

  Sunt momente in viata in care pur si simplu stii, simti cumva, nu stiu cum sa explic. Asa a fost si interviul la Heylux. De fapt, ce prostii vorbesc eu aici. Nu din prima zi am stiut ca Heylux este ce-mi trebuie, ci din ziua interviului!

  In ziua interviului mi s-a oferit un cadou de 600 de lei pentru deranjul de a veni la interviu, care includea mai multe lucruri. Si nu te gandi ca “m-au mituit” sa ma angajez, pentru ca nimeni nu obliga pe nimeni la Heylux. Adica a fost mai mult ca o multumire ca am venit la studio, nimeni nu a incercat sa ma convinga.

  Oricum studioul m-a convins de unul singur: interiorul, decoratiunile, aparaturile ultra moderne, totul nou, rafinat, luxos. Nici nu-mi trebuia vreun ban care sa ma convinga sa lucrez aici, le-as fi dat eu bani sa ma angajeze de nu voiau! Sincer, acest studio merita toti banii si timpul meu.

  Jobul acesta e mai avantajos decat ma asteptam

   

  Dar, din fericire, mi-au dat ei bani mie. Am stiut de atunci ca am facut o alegere corecta. Iar in prima zi de munca mi s-a confirmat asta. N-a fost o zi de munca ca una oarecare, a fost o zi productiva, distractiva si cum mai vrei tu, numai de bine!

  Mai mult se presupunea ca trebuia sa ma acomodez cu computerul, dar cine se gandea ca va fi o zi in care voi castiga chiar si bani? Eu nu! Dar in momentul in care mi-am primit prima mea suma de bani castigata la Heylux, mi-am dat seama ca de aici nu-mi voi mai da demisia niciodata. As fi nebuna sa renunt la castiguri zilnice care ajung la 2000 de lei!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img