More
  AcasăHeyluxDecat 1000 lei si bonuri, mai bine la Heylux, unde am 7000...

  Decat 1000 lei si bonuri, mai bine la Heylux, unde am 7000 de lei!

  E deja de rasul lumii cum a ajuns situatia economica a tarii noastre. Oriunde ma duc, nu am niciun fel de surpriza cand vine vorba de bani, stiu ca indiferent de ce profesie am, incep de la 1000 de lei si bonuri de masa :))) Mai tare de atat nici ca nu pot sa rad cand aud de gluma asta!:))) Eu traiesc atat de bine cu cei 7000 de lei castigati lunar la Heylux, ce naiba sa fac cu 1000 de lei?

  In general, ce pot face romanii cu 1000 de lei? Isi platesc chiria si facturile?:)) Ca nu ai ce face cu 1000 de lei, efectiv n-ai ce face. Pana sa primesti banii din salariu, realizezi ca oricum ai datorii de luna trecuta si salariul se va termina la nici o saptamana de la primire.

  Vrei sa spui ca niciodata n-ai fost in situatia asta? Eu abia mai aveam ce manca pe la sfarsitul lunii! Primeam banii si imediat se topeau pe cheltuieli, nu e chiar asa. Si nu inteleg cum pot oamenii sa se conformeze cu asa ceva, dar in fine, nu e treaba mea sa-mi bat capul.

  Ma descurc foarte bine cu banii castigati la studio, ca-s multi

  Pana la urma fiecare e “pe carca” lui si eu sunt pe a mea, iar atata timp cat la Heylux am castiguri mari, nici ca ma mai intereseaza ca altii se chinuie pentru 1000 de lei. Si eu m-am chinuit, dar am schimbat asta cat am putut de repede, nu m-am conformat.

  Acum, cand te duci la interviu, deja stii ca ti se ofera 10 milioane salariu, hai poate cu 2-3 in plus, dar nimic mai mult. Nu conteaza ca ai sau nu studii, acelasi salariu pentru toata lumea. Doar coruptii ce primesc mai mult. In rest, oamenii onesti se chinuie.

  Faza e ca nu este neaparat sa se chinuie, asta e toata ideea. Ca si eu am o munca foarte onesta la Heylux, crezi ca daca-s model de videochat nu e asa? E chiar foarte demna! Ca tot ce fac e sa stau langa un computer cu o tastatura in mana!

  Heylux e cel mai bun studio de videochat, iar jobul aici e unul demn!

  Si uite ca pentru asta primesc multi bani, foarte multi bani, deci nu tot timpul trebuie sa fie vorba de sacrificii. Din 7000 de lei castigati in conditiile de la Heylux imi permit sa fac de toate.

  Mananc, ma distrez, ma rasfat, platesc cheltuieli si tot imi raman bani, nu stau sa ma chinui cu cativa lei. Asa am inteles ca oamenii care au salarii de 1000 de lei, au banii astia fiindca nu schimba nimic. Nimeni nu-ti da banii pe gratis.

  Eu am ales Heylux. Si crede-ma ca daca ai vedea ce conditii sunt aici, ce servicii ofera acest studio din Iasi…ai face orice sa fii aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img