More
  AcasăLucky StudioChiar ca “Lucky”, ca toate modelele-s norocoase sa lucreze aici!

  Chiar ca “Lucky”, ca toate modelele-s norocoase sa lucreze aici!

   

  Lucky Studio nici ca-si putea alege numele mai bine de atat. “Fetele norocoase” in traducerea sa, e un studio din Iasi care ajuta fetele de ani de zile sa-si schimbe situatia financiara cu un mai buna. Chiar ca este un nume bine ales, pentru ca si eu cu ochii mei am vazut cat de norocoase sunt fetele de aici, cat de norocoasa sunt chiar eu.

  Dar nu e vorba numai de banii castigati, ci de modul in care castigam banii, modul in care ii primim, modul in care suntem tratate… sunt mult mai multe lucruri de zis despre Lucky Studio decat faptul ca aici o fata castiga in cele 8 ore de videochat pe zi intre 400 si 1200 de lei.

  Fetele de la Lucky sunt norocoase ca beneficiaza de transport, cazare, bonusuri…

  Desigur, nu spun ca asta nu e tentant. E probabil primul motiv pentru care fetele iau in considerare Lucky Studio, pentru ca e vorba de o oferta financiara buna, pe care n-o pot refuza. Toata lumea se uita prima data la bani, insa important este ce le face pe acele fete sa ramana.

  Ok, banii le aduc. Dar tot banii le fac sa ramana in cele mai multe cazuri? Ca s-au auzit de multe studiouri care au promis castiguri de milioane si nici macar cu atat nu s-au ales fetele cand s-au angajat acolo. E important sa stii cum sa-ti tii un model aproape, si studioul Lucky stie, sunt constienta de asta.

  Poate fi doar o chestie de marketing sau poate fi chiar o chestie sincera, nu stiu si nu-mi pasa, ideea este ca la Lucky Studio oricine este tratat asa cum trebuie. Si eu ca fata simt ca sunt primita aici cu tot dragul, respectata, iubita si inteleasa, si daca simt asta, nu-mi pasa daca ei fac asta doar de marketing.

  Important e ca ma simt bine primita mereu si asta ma ajuta sa castig banii doriti

  Daca o fac, bravo lor, inseamna ca stiu cum sa fie profesionisti. Macar ei stiu cum sa ma tina multa vreme de acum langa ei. Ca poate castig eu mai mult de 150 de dolari intr-o zi la Lucky Studio, dar conteaza faptul ca pentru acesti bani pe care ii castig, nu fac niciun sacrificiu.

  Conteaza ca ii castig in conditii de munca desavarsite, conteaza ca sunt libera sa decid pentru mine, ca-mi primesc banii mereu la timp si nimeni nu ma pacaleste, ca primesc chiar si bonusuri pe care nu consider ca le merit, dar le primesc oricum.

  Stii ce mai conteaza? Ca la Lucky Studio lumea stie de omenie, de onestitate si n-ai sa gasesti un mediu mai primitor si avantajos in acelasi timp, mai bun decat acesta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img