More
  AcasăHeyluxLa nevoie, Heylux e cel mai  bun “aliat” care m-a umplut de...

  La nevoie, Heylux e cel mai  bun “aliat” care m-a umplut de bani

  Atunci cand am avut nevoie, Heylux Iasi mi-a fost aproape cu orice si n-o sa uit niciodata cu cate m-a ajutat acest job in videochat. Stiu ca pare ca mai mult m-am folosit de acets job, pentru ca m-a ajutat cand am avut cea mai mare nevoie, dar nu acesta e scopul jobului de la Heylux? Pentru ca fetele sa se foloseasca de acesta sa castige multi bani?

  Sincer, ori de cate ori am avut probleme, n-am gasit pe altcineva mai potrivit decat Heylux care sa ma ajute sa mi le rezolv. Nici nu voiam sa apelez la alte joburi, stiam ca datorita acestuia voi reusi orice-mi propun. La inceput, in primele luni, n-am lucrat foarte mult la Heylux, recunosc.

  La Heylux am castigat bani INTOTDEAUNA cand am avut nevoie

  Mergeam la studio doar cand aveam foarte mare nevoie de bani. Dar fiindca m-a ajutat cu asta cand aveam probleme, m-a facut sa vreau sa lucrez in permanenta aici. Pentru ca n-am mai gasit locuri de munca in Iasi care sa-mi suporte mie toate toanele si sa ma ajute indiferent de circumstante.

  Ca aveam nevoie de 3000 de lei acum pentru ceva, sunam la studio si le spuneam ca vin sa lucrez cateva zile pentru bani si ei ma primeau. Stiau ca sunt genul care nu prea se tine de munca dar m-au acceptat asa pentru inceput si asta a contat. Cate joburi iti mai permit sa vii cand vrei tu?

  Si ori de cate ori am vrut sume mari de bani, in cateva zile le-am si obtinut cu Heylux, asta inseamna profesionalism adevarat. Iar acest lucru l-am apreciat atat de mult pana ce m-a facut sa semnez contractul de angajare in videochat, de care sunt foarte mandra.

  E de ajuns sa vrei si Heylux te poate umple de bani

  Pentru ca de pe urma contractului am mai primit o alta suma de bani frumusica drept bonus de angajare, iar pe fiecare saptamana mai primeam si bonusuri de performanta care ajungeau la sume foarte mari, de pana la 9000 de lei.

  Sfatul meu dupa experienta avuta si cea pe care inca o am alaturi de Heylux este ca orice fata poate sa apeleze cu incredere la acest studio de videochat. Mi s-a parut uimitor ca mi s-a promis un castig zilnic intre 100 si 500 de dolari si niciodata n-am fost dezamagita.

  Si mi se pare ca nu exista aliat mai bun pentru o femeie decat un job de genul celui de la Heylux, unde banii vin pe banda rulanta facand mai nimic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img