More
  AcasăLucky StudioDe cand sunt model de videochat la Lucky Studio, am o viata...

  De cand sunt model de videochat la Lucky Studio, am o viata cool

  Sunt sigura ca multora nu le convine ca sunt fete care sunt modele de videochat si castiga mai mult decat ar castiga ei intr-un an, sunt convinsa. Printre aceste fete ma numar chiar si eu, lucrand alaturi de Lucky Studio, desemnat ani la rand cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

  Hai sa analizam de ce nu suporta anumiti oameni ca sunt romance care sunt modele de videochat. PAAAI, in primul rand, ai vazut cat e salariul minim pe economie?:)) E 1200 de lei, sa fim seriosi. Majoritatea romanilor primesc acest salariu, pentru ca nu toti au avut sansa sa faca o facultate, sa aiba diplome sau altceva.

  La Lucky Studio m-am angajat fara diplome

  Si chiar si cu diploma uneori tot atat se da. Am prieteni care au terminat facultati super ok si tot pe la fast-fooduri si restaurant lucreaza, pentru mai putin de 16000 de lei, deci despre ce vorbim. Si normal sa nu le convina. Ei muncesc cate 16-17 ore pe zi pentru 1200 de lei si fetele de la Lucky Studio castiga de la 400 si pana la 2000 de lei pe zi?

  Pai e posibil asa ceva?:)) Dupa cum vezi, e clar vorba de invidie, nimic altceva. Ca de altfel eu nu le fac nimic oamenilor astora care comenteaza, nu ii deranjez, nu le fur mancarea de pe masa, nu ii bat=)) ci lucrez si-mi vad de treaba, existenta mea nu ii deranjeaza cu nimic, deci e vorba doar de gelozie, invidie.

  Ceva specific oamenilor, un lucru ce nu trebuie luat in seama daca si tu te gandeai sa te angajezi ca model. Daca vrei sa lucrezi ca model, sa nu-ti pese de ce spun oamenii, ca ei oricum n-ar sti unde lucrezi tu, nimeni nu stie ca eu lucrez la Lucky Studio. Dar ei vorbesc sa se afle in treaba:))):X

  Am viata perfecta de cand m-am angajat in videochat in Iasi

  Siiiiii, in AL DOILEA RAND, cum sa nu comenteze oamenii cand eu, ca model la Lucky Studio, ma bucur de: transport gratuit non-stop, bonusuri la fiecare sfarsit de saptamana de la 60 si pana la 9000 de lei cash, sedinte de make-up/ video/ foto, training, conditii excelente de munca, un program flexibil, ore putine de munca si putina treaba?

  Vezi si tu unde bat, nu? Practic, un job la Lucky Studio este idealul oricarui roman, dar cum numai fete lucreaza la acest studio, partea cealalta n-a ramas decat sa comenteze iar restul…restul n-au ocupatie. 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img