More
  AcasăLucky StudioCel mai funny si cool job e cel de la Lucky Studio,...

  Cel mai funny si cool job e cel de la Lucky Studio, cu siguranta!

  Daca vreodata o sa caute cineva un job in Iasi care sa poata sa ii faca viata mai frumoasa, o sa stiu ce-o sa le recomand. Poate nu stiu eu multe, dar stiu ca de cand m-am angajat la Lucky Studio, totul e mult mai chill in viata mea, mai distractiv din orice punct de vedere. Si stiu ca asta se datoreaza locului de munca de la Lucky Studio.

  Acum nu spun ca jobul de la Lucky Studio este pentru toata lumea… adica poate sunt fete care nu se vad ca modele de videochat, desi este cel mai usor job posibil. Insa eu vad altfel situatia: eu cred ca doar o fata care stie foarte clar ce vrea de la viata se poate angaja la Lucky Studio.

  Eu stiu ce vreau de la viata, de asta m-am angajat la Lucky Studio

  job lucky studio
  job lucky studio

  Pentru ca trebuie sa stii dinainte ce vrei pentru a lucra aici. Asa vad eu situatia. Pentru ca jobul de la Lucky Studio este usor, dar se refera la vorbitul online. Vorbitul in limba engleza. Eu pentru faptul ca vorbesc in limba engleza cu admiratorii online am sansa la un castig mai mare de 500 de lei in fiecare zi.

  Si nu cred ca toate fetele au arta aceasta a vorbitului. Consider ca videochatul e o arta, prin cuvinte eu castig bani. Asta inseamna ca trebuie sa-mi aleg bine cuvintele, deci inseamna ca stiu ce vreau de la viata si stiu unde vreau sa ajung. Bineinteles, daca tu vrei bani si stii ce vrei sa faci, normal ca esti potrivita pentru jobul de la Lucky Studio.

  Orice fata care se considera capabila de a vorbi pentru a castiga bani pe internet este buna pentru jobul de la Lucky Studio. Job care, de alftel, e super funny si usor. De fiecare data cand vin aici, am o dispozitie buna cu care plec si dupa ce termin tura de munca.

  Crezi ca nu e distractiv sa stau online pentru sume peste 500 lei zilnic?

  job lucky studio
  job lucky studio

  Sau tu nu vezi distractiv faptul ca am sansa sa ascult muzica, sa stau pe canapea si in timpul acesta sa vorbesc despre diverse chestii, sa glumesc cu admiratorii online, sa stau relaxata si banii sa vina? Cred ca job mai usor ca acesta nu exista, efectiv. Plus ca de cand am castigurile acestea, toate lucrurile din viata mea parca s-au asezat in mod miraculos.

  Sunt mai linistita, mai bucuroasa cu lucrurile pe care le am in viata si cu vacantele de care ma bucur de cand sunt model la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img