More
  AcasăPreziosaAfla cum a ajuns o suceveanca sa se angajeze in videochat la...

  Afla cum a ajuns o suceveanca sa se angajeze in videochat la Preziosa

  Este o poveste mai complicata putin… povestea mea. Dar o s-o scurtez cat pot de tare si-o sa ajung la motivele pentru care m-am angajat ca model de videochat la Preziosa. Eram din Suceava. De fapt, locuiam acolo si tocmai ce am terminat liceul.

  Pe timpul liceului locuiam cu bunicii mei, care… stii cum e cu pensia, abia ce ma ajutau si ei catusi de putin din pensia lor, dar nu mai era de ajuns. Imi trebuia mai mult, pentru ca eu voiam sa fac o facultate. Si am cautat metode prin care sa castig bani mai usor si mai repede, pentru a-mi putea permite banii de studii.

  Initial am vrut sa ma angajez in Suceava, dar apoi am aflat de Preziosa

  bani la preziosa
  bani la preziosa

  Mi-a spus cineva ceva de videochat si de cat se castiga in acest domeniu si initial am cautat studiouri prin Suceava. Dar apoi mi-am spus: eu nu vreau sa fac facultatea in Suceava, vreau o facultate mai buna. Plus ca nici nu era ok sa ma angajez intr-un studio de videochat din Suceava, sa ma vorbeasca lumea pe acolo.

  Ca lumea e rautacioasa, vorbesc toti aiurea. Am vrut sa fiu scutita de vorbele altora si numai bine ce-am aflat de Preziosa din Iasi. In Iasi si-asa sunt unele din cele mai bune facultati si “omoram doi iepuri dintr-o lovitura”, cum s-ar zice. Se spunea despre Preziosa ca e super serios si discret ca studio si parea fix ce-mi trebuia.

  Asa, de 8 de luni de zile am sansa si onoarea sa fiu model de videochat la Preziosa si sunt mandra de asta. Imediat ce am venit in Iasi la interviu la Preziosa, mi s-au oferit multe sanse pentru un viitor frumos. In primul rand, acestia mi-au oferit cazare gratis in primele doua luni.

  Acestia m-au ajutat si cu cazarea gratis si castiguri peste 7700 lei

  bani la preziosa
  bani la preziosa

  Era numai bine, ca si-asa nu aveam bani. M-am mutat imediat in Iasi si m-am si inscris la facultate in timpul acesta. De atunci, reusesc cu brio sa fiu si studenta si model de videochat la Preziosa cu castiguri mai mari de 7700 de lei lunar.

  In viata mea nu m-am gandit ca o sa ajung aici, sau ca eu o sa ma pot intretine singura si pot continua studiile in acelasi timp. Sincer, pentru mine este mare lucru, este motiv de mandrie, pentru ca multi au renuntat la studii ca sa poata munci. Cu ajutorul jobului de la Preziosa, imi pot continua si studiile si pot duce o viata chiar frumoasa in Iasi, fara griji. Eu numesc asta poveste cu final fericit:D

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img