More
  AcasăHeyluxOrice zi la Heylux poate fi ziua mea de salariu, nu astept...

  Orice zi la Heylux poate fi ziua mea de salariu, nu astept o luna pentru bani

  Imi place sa ma consider o norocoasa din acest punct de vedere: am bani in fiecare zi gratie locului de munca avut la Heylux. Si poate mai sunt oameni care castiga bani in fiecare zi, nu zic nu, dar oare acesti oameni castiga banii pe care ii castig eu in 8 ore la Heylux? Oare mai sunt fete care sa castige pana la 500 de dolari in fiecare zi, numai din folosul internetului?

  Daca sunt, bravo lor. Dar mi se pare greu de crezut, asa ca nu-mi dau cu parerea mai mult. Am spus, eu ma simt foarte norocoasa ca de cand m-am angajat aici si-am inceput colaborarea in videochat cu acestia, castigurile mele au inceput sa aiba o forma pe care eu n-am mai cunoscut-o pana acum.

  Tu ai astepta o luna pentru 1000 de lei, sau mai bine ai castiga 100 de dolari zilnic?

  Am mai auzit sa fie joburi cu plata la zi, dar acestea ofera maxim 100 de lei, pe cand la Heylux un castig incepe de la 400 de lei, sau 100 de dolari. Iar daca te intrebi de ce ma simt asa norocoasa, iti vei da seama acum: nu astept o luna pentru a avea 1000 de lei sau cu vreo 200 de lei mai mult la salariu, bani pe care i-as cheltui in mai putin de o saptamana.

  Nu o spun ca pe o lauda sau in incercarea de a enerva pe cineva, dar in timp ce altii asteapta o luna pentru banii aia, eu castig intr-o zi la Heylux poate si 800 de lei, cat un salariu intreg, iar daca iti spun ce munca depun eu pentru acesti bani nu m-ai crede. Cine ar crede ca o fata de 20 de ani poate avea mii de euro in cont, nu?

  La 20 de ani pot sa castig si cat un salariu intreg pe o luna doar intr-o zi

  Norocul meu si mai mare este ca nu a trebuit sa muncesc ani de zile in alte parti ca sa imi dau seama ca acele joburi nu sunt bune pentru mine si pierd timpul. Din pacate, sunt multe fete de la Heylux care au lucrat multi ani in alte domenii si abia pe la 27-28 de ani sau poate mai mult au realizat ca Heylux li se potriveste cel mai bine.

  Eu am realizat de la varsta perfecta ca Heylux e cel mai bun daca vreau sa nu-mi lipseasca nimic in viata. Si, intr-adevar, nu-mi lipseste nimic. Imi lipsesc, poate, mai multi ani de viata, ca sa pot sa ma bucur mai mult de castigurile zilnice de la Heylux, care pot fi cat un salariu intreg de om, sau poate dublu, sau poate triplu. Cine stie, castigurile de la Heylux n-au o limita.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img