More
  AcasăHeyluxStiu ca-s in siguranta cu Heylux, ca e legal si lucreaza doar...

  Stiu ca-s in siguranta cu Heylux, ca e legal si lucreaza doar fete aici

  Decat sa ma duc in orice studio de videochat, ca si-asa sunt multe, mai bine ma duc acolo unde stiu ca-s mereu in siguranta, ca mereu am parte de discretie la greu, confidentialitate si sunt inconjurata doar de fete, ca sa ma simt in largul meu. Si intamplarea a facut ca numai la Heylux Iasi sa gasesc aceste lucruri, fiind printre putinele la care lucreaza NUMAI fete si atat.

  Pe site-uri si pe internet toate sunt misto la prima vedere, toate promit ca dreg, ca fac… dar cand ajungi acolo te trezesti ca ai interviul cu un barbat :)) pe bune? Numai mincinosi, daca n-ar fi fost Heylux care sa salveze onoarea studiourilor de videochat, as fi avut o parere urata tare despre acest domeniu de munca.

  Afla ca Heylux chiar e legal si promisiunile in bani sunt pe bune aici

  Insa am constatat ca inca mai sunt oameni care sunt corecti, demni, oameni care atunci cand spun ceva, pai asa e. asa ca femeile de la Heylux, care atunci cand mi-au promis ceva, s-au tinut de promisiune si niciodata nu m-au mintit. Nu m-au dus cu zaharelul ca voi primi nu stiu ce sume de bani sau mai stiu eu cate vrajeli.

  Fix ce mi s-a explicat la interviu la Heylux, aia am primit. Adica: sansa sa castig mai mult de 100 de dolari pe zi din videochat, un mediu de munca foarte curat, linistit, in care am camera mea proprie de munca, unde pot face asa cum vreau eu.

  Un program la dispozitia mea, pe care sa-l schimb ori de cate ori imi face placere, conditii de munca impecabile, unde lucreaza numai fete si atat, corectitudinea platilor, bonusuri EXISTENTE in fiecare saptamana de pana la 2000 de euro, premii zilnice si chiar si un bonus de angajare mare.

  Tot ce scrie pe site-ul de la Heylux e adevarat

  Totodata, transportul si cazarea chiar sunt gratuite la Heylux Iasi. Mai sunt studiouri care mentioneaza ca asigura transportul pe site-urile lor, dar la interviu se trezesc ca de fapt era o minciuna. La Heylux nu e, chiar e adevarat. Si, cel mai important aspect este ca e LEGAL, ca-s in siguranta aici.

  Sunt in mediul meu, printre fete de treaba si dragute, am parte de un contract care nu ma constrange cu nimic, din contra, imi ofera toata libertatea necesara iar atmosfera de aici nici nu se compara cu alte joburi. E totul de vis si stiu ca acest vis va fi existent atata timp cat voi vrea eu, ca nu se va termina decat daca vreau eu. Si nu vreau.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img