More
  AcasăPreziosaCe insemna o saptamana de job in videochat la Preziosa pentru mine?

  Ce insemna o saptamana de job in videochat la Preziosa pentru mine?

  O saptamana, sau mai exact 5 zile lucrate la Preziosa Iasi inseamna pentru mine mai mult decat inseamna doua, trei luni pentru o fata obisnuita din Iasi. Eu nu-s orice fata obisnuita, bineinteles, pentru ca-s model de videochat la Preziosa, iar atunci cand o fata se angajeaza aici, consider ca devine automat mai speciala.

  De ce spun asta? Pentru ca ceea ce poate face o fata ca model de videochat la Preziosa in cateva zile, nu pot altele face in cateva luni. Lucrurile pe care le realizez ca model de videochat in acest studio pot insemna atat de mult pentru mine, incat imi pot garanta fericirea pe viata.

  Preziosa imi aduce castiguri tot mai mari

  Pentru o studenta obisnuita din Iasi, o saptamana de munca poate insemna chiar 7 zile lucrate non-stop, zile dupa care primeste putini bani sau nu este platita, pentru ca salariul este lunar. In schimb, pentru mine 5 zile la Preziosa inseamna in jusr de 2000, 3000, sau uneori chiar si 3500 de lei, depinde de cheful meu.

  Cu cat vin mai fericita la studio si mai bine dispusa, cu atat castig mai multi bani, asta e clar. Poate m-am tot repetat cu cele 5 zile, insa voiam doar sa evidentiez faptul ca aici atat se lucreaza, nu se lucreaza full-time. E vorba doar de 7-8 ore de videochat pe zi si se lucreaza numai 5 zile pe saptamana, la alegere.

  Si, la fel cum am spus mai sus, am ocazia sa castig si pana la 1000 de dolari in aceste 5 zile. Bani de care ma bucur nespus de mult, de altfel. Inainte sa spui ca asa ceva nu e posibil, da-mi voie sa spun intai ca sistemul de plata de la Preziosa este facut in asa fel incat fetele sa-si primeasca banii zilnic, dupa fiecare tura de munca.

  Daca ar fi sa castig din videochat in Iasi cate 2000 de lei in fiecare zi?

  Aceste castiguri variaza de la 400 si pana la 2000 de lei intr-o zi, uneori poate chiar mai mult. Datorita acestui sistem, mi-e usor sa castig zilnic mai mult de 500 de lei ai mei, cu care plec de la studio in buzunar.

  Inchipuie-ti ca sunt zile in care chiar am sansa sa am si cate 2000 de lei castiguri. Atunci ce? In doar 2 zile as avea 1000 de dolari ai mei! Iti dai seama ce ar putea insemna asta? As putea sa-mi iau liber tot restul lunii in acest caz, ca doar am castigat in 2 zile cat pentru o luna :))) dar e in interesul meu sa lucrez sa castig cat mai mult.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img