More
  AcasăHeyluxVideochat Iasi Heylux

  Videochat Iasi Heylux

  De fel, sunt din Suceava, dar m-am mutat in Bucuresti acum un an de zile, unde am lucrat ca model de videochat la un studio de acolo. Mi-a displacut foarte tare, insa, pentru ca ma puneau sa lucrez foarte multe ore. Eu ma dusesem initial sa ma inscriu la facultate, dar prograul haotic nu mi-a mai permis sa ma tin de facultate.

  Asadar, am renuntat la jobul ca model de videochat de acolo si mi-am cautat altul, pentru ca oricum pierdusem anul la facultate. Cand am vazut ca mi-e din ce in ce mai greu sa ma descurc in Bucuresti, mi-am zis sa ma mut intr-un oras mai micut, dar nu inapoi in Suceava. Asa am ajuns la Iasi, unde se pare ca tot la un studio m-am angajat.

  Cand m-am mutat in Iasi, m-a tentat sa ma angajez la Heylux

  Mai exact, la Heylux Iasi, dar de data aceasta e mult mai misto. De stiam ca e asa misto videochatul in acest studio, nu mai ramaneam cu o parere naspa despre acest domeniu de munca. Cel mai tare m-a ajutat jobul de la Heylux cu facultatea, ca in Iasi si-asa e una din cele mai bune facultati.

  Si m-am inscris acolo si partea buna e ca m-am putut si tine de cursuri, pentru ca programul de munca de la Heylux este foarte lejer. N-am mai lucrat zeci de ore, ca-n Bucuresti, ci doar 7-8 ore pe zi la Heylux, ceea ce e o schimbare majora pentru mine.

  Eu ramasesem cu o impresie putin nasoala despre videochat, imi spusesem ca n-o sa mai lucrez in acest domeniu, dar cand am vazut oferta celor de la Heylux, nu m-am putut abtine. Faza-i ca am vazut si cum e sa ai multi bani si parca nu imi mai venea sa ma intorc la vechile salarii de 1000 de lei, cand stiam ca pot mai mult.

  Pot merge si la cursuri, castig cate 430 lei zilnic si am si timp liber

  Programul de munca de la Heylux este la dispozitia mea, oricum. Daca acum am cursuri, sun la studio si le spun ca am cursuri si voi merge pe tura de seara la munca. Daca nu am cursuri, merg pe ce tura vreau eu, pentru ca imi pot alege de una singura. E super super misto la Heylux cu lejeritatea si libertatea programului.

  Si castig chiar si mai bine decat in Bucuresti, deci se poate castiga si in mai putine ore, daca studioul este ok 😀 in 8 ore, e mai mult decat perfect sa castig cate 430 de lei zilnic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img