More
  AcasăHeyluxHeylux e unicul studio unde castigurile zilnice ajung pana la 2000 lei!

  Heylux e unicul studio unde castigurile zilnice ajung pana la 2000 lei!

  Nimic nu este nou in videochat, toata lumea deja a auzit macar o data de acest loc de munca. Este imposibil ca o fata din Romania sa nu fi auzit despre jobul de videochat sau despre studiourile unde acesta aduce castiguri de milioane. La fel cum se stiu multe lucruri despre videochat, asa se stiu si despre Heylux Iasi.

  Care, din fericire, este printre cele mai bune studiouri de videochat din tara si cel mai bun din Iasi. Din fericire pentru mine, bineinteles, pentru ca atunci cand eu m-am angajat, n-am realizat cat este de bun acest studio, pana n-am vazut chiar eu cu ochii mei.

  Ti-ar placea si tie sa castigi atat din videochat?

  angajare videochat
  angajare videochat

  Dar ce stie lumea? Stie ca in aceste studiouri de videochat se castiga cam… cat? Intre 1000 si 3000 de dolari lunar? Zic corect? Cred ca da. Cam asta este fraza pe care toate studiourile de videochat o folosesc, care se dovedeste a fi si falsa de multe ori, pentru ca nu in toate se castiga bine.

  Conteaza multe lucruri atunci cand te angajezi ca model de videochat, nu este de ajuns sa zambesti si sa fii draguta si gata. Iti trebuie ajutor. Mie mi-a trebuit, cel putin. Mi-a trebuit trainingul specializat in videochat oferit de fetele de la Heylux, mi-a trebuit suportul tehnic non-stop, cursurile de limba engleza gratis, mi-au trebuit tinutele si accesoriile cu care m-au ajutat.

  Chiar si decorul acesta frumos de la Heylux mi-a trebuit, ca doar cu ajutorul acestor camere de logare pot castiga multi bani, pentru ca dau impresia ca AM multi bani in fata admiratorilor online. Sunt multe chestii de luat in calcul, oricum, De asta e si mai misto atunci cand eu castig bani la Heylux, pentru ca stiu ca ma bucur si de alte lucruri pe langa asta.

  La Heylux, castig o multime de bani zilnic

  angajare videochat
  angajare videochat

  Adica nu vin in sila, castig banii si plec. Vin cu drag, castig banii si imi fac o cariera. E o diferenta la Heylux. O alta diferenta mare este faptul ca numai la Heylux se castiga sume de 2.000 de lei zilnic. Pun accentul pe “zilnic”, pentru ca numai aici sistemul de plata este la zi. Inchipuie-ti cum ar fi sa pleci in fiecare zi cu 2.000 de lei la tine.

  Eh… altceva, nu? Da, asta zic si eu de fiecare data cand castig banii acestia la Heylux Iasi. Nici nu imi mai trebuie alt studio, stiu ca ma aflu la cel corect.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img