More
  AcasăHeyluxDupa 2 luni la Heylux, deja am un Iphone 7s si-un laptop...

  Dupa 2 luni la Heylux, deja am un Iphone 7s si-un laptop scump

  Wow, cat de multe mi-au adus numai 2 luni de videochat la Heylux, e ceva… uimitor. Imi amintesc cati banuti strangeam inainte sa-mi iau un telefon nou la vreo 1000 de lei si in atat de putin timp cat am lucrat la Heylux mi-am permis un telefon la 3000 de lei.

  Deja vorbim despre un nivel inalt al joburilor. Eu n-am avut niciodata un job asa ca la Heylux, care sa-mi aduca atati bani. Si totusi sunt noua, dar tot am castigat multi bani in primele 2 luni. Tot ce-mi doream era un telefon nou si-un laptop si mi s-a indeplinit dorinta. Ma crezi ca-s super fericita?

  Am dat peste 6000 lei numai pe telefon si laptop

  job heylux
  job heylux

  Ma saturasem sa-mi vad prietenele cu telefoane scumpe, cu tot felul de chestii pe care eu nu mi le permiteam. Uite ca acum mi-am luat si eu un Iphone scump si un laptop Dell, pe care am dat tot vreo 3300 de lei, pentru ca este puternic. In total, vreo 6500 de lei dati doar pe doua lucruri simple.

  Si daca mi-am permis sa dau 6500 de lei pe acestea doua, iti dai seama c-am castigat si mai mult la Heylux. In doua luni, s-au strans in jur de 10000 de lei, castigati de mine, nu-mi vine sa creeeeeeed. Salariul acela mic pe care-l aveam si acum…10000 de lei in 2 luni, wow.

  Sunt inca socata ca am reusit tocmai eu sa castig atatia bani. Si-am zis si mai sus, sunt noua, abia daca stiam ceva despre videochat cand m-am angajat. Dar tot mi s-au garantat castigurile aici. Plus ca am primit si mult ajutor din partea traineritelor de la Heylux.

  Sunt uimita de cati bani castig din videochat la Heylux

  job heylux
  job heylux

  Asta si machiajul pe care make-up artistele de la Heylux mi-l faceau in fiecare zi m-au ajutat in castigurile mele, recunosc. Acum ca mi-am luat aceste lucruri, mai vreau si-o masina si o schimbare totala de garderoba.

  Si poate si look-ul. Vreau sa schimb totul, de fapt!:X:))) Doar nu degeaba castig eu atatia bani la Heylux, macar sa fac ceva cu ei. Abia astept, sunt foarte entuziasmata de castigurile mele viitoare de la Heylux, o sa fac zeci de lucruri cu ele.

  Se pare ca pana si-un model neexperimentat ca mine are sansa unui castig zilnic peste 300 lei la Heylux Iasi, dar eu sunt cea care se bucura cel mai tare de pe urma acestui sistem de plata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img