More
  AcasăLucky StudioCum se pregătesc de Valentine’s Day fetele de la LuckyStudio

  Cum se pregătesc de Valentine’s Day fetele de la LuckyStudio

  Știm cu toate ce semnifică ziua de Valentine’s Day.Este acea zi în care se celebrează iubirea cuplurilor.De obicei ne bucurăm alături de persoana iubită, arătându-ne dragostea prin diverse cadouri și suprize. Imaginați-vă  cum iubiții voștri  încercă să găsească cele mai frumoase cadouri și cele mai minunate buchete de flori. Credeți că le este ușor?

  În general, noi femeile știm să apreciez un cadou, un gest frumos din partea persoanei dragi. Mai ales că ne dăm seamă cât de mult se straduiesc să ne mulțumească. Întrebarea este: Cum ne pregătim noi femeile pentru această zi? Iată cum se pregătesc fetele de la Lucky Studio pentru a-și surprinde iubiții virtuali:

  • Pregătirea camerei. Este un aspect foarte important deoarece atunci când vei fi online, trebuie să captezi atenția membrilor cu decorul realizat. Dacă nu ai idei, trainerele de la Lucky Studio te vor ajuta cu drag, în așa fel încât totul să fie perfect. Șampania și petalele de trandafir bineînteles că nu trebuie să dispară. Important este să creezi o conexiune între tine și membrul respectiv.
  • Ținuta. Cum să arătăm în această zi specială a îndrăgostiților? O rochie simplă mulată, o lenjerie sexy și o precehe de pantofi cu toc  subțire, este exact ceea ce îți trebuie pentru a fi senzuală și atragătoare. Membrii vor aprecia modul în care te-ai îmbrăcat, mai ales dăcă le vei transmite faptul că este special aleasă pentru ei. De asemena accesoriile nu trebuie să lipsească.
  • Make-up.  Din acest punct de vedere modelele de la Lucky Studio nu își fac griji. De ce ? Deoarece fetele noastre dispun de cea mai mare echipă de make-up artiști care sunt prezenți tot timpul. Make-up-ul poate varia în funcție de personalitatea fiecărei fete sau de ținuta aleasă. De ce să nu profite de acest serviciu, dacă tot este gratuit.
  • Ideile de show-uri. Putem să ne impresionăm iubiții virtuali cu diverse show-uri. Camerele noastre cu jacuzzi, cu cadă sau cu bară de dans le stau mereu la dispoziție. Dacă îți place să dansezi poți opta o camera cu bară, sau daca vrei ca totul să fie mai romantic, camera cu Jacuzzi te așteaptă.
  • Muzica. Muzica este un alt aspect important de care fetele noastre țin cont. De preferat este să asculți o muzică de adecvată temei alese. De preferat ar fi o muzică romatică, deoarece este necesar să le transmiți starea de romatism.

  Bineînțeles că acestea pot fi doar câteva sugestii care se pot folosi, însă noi încurajăm fetele care au alte idei în afară de cele clasice. La Lucky Studio ideile tale au prioritate, eventual noi putem doar să te sfătuim cum să faci în așa fel încât totul să fie perfect și să fii mulțumită.

  Nu uitați că micile detalii fac diferența, chiar și online. Lasă-ți frâu liber imaginației. Sun-o pe Claudia la 0742.286.286 Hai și tu în echipa Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img