More
  AcasăHeyluxLa Heylux sunt zile cu castiguri de 400 de lei sau pana...

  La Heylux sunt zile cu castiguri de 400 de lei sau pana la 2000 lei, dar niciodata mai putin sau nimic!

  Norocul unui model de videochat de la Heylux este acela ca banii nu se termina niciodata, ca acestia continua sa apara cu fiecare zi. Astazi, nu orice job poate garanta castiguri, cu atat mai putin atat de mari, iar pentru o companie este greu sa garanteze unui angajat tot ce garanteaza Heylux modelelor sale in momentul actual.

  Parerea mea sincera este ca un model de videochat de la Heylux ar trebui sa fie apreciat pana la ultimul atom, pentru ca nu vezi in fiecare zi o femeie care sa fie capabila sa castige din simple vorbe spuse pe internet sumele de care am spus mai sus. E greu, crede-ma. Asadar, respectele mele pentru modelele de videochat de la Heylux, ca atare si pentru mine.

  Un model trebuie respectat 100%, pentru ca nu oricine poate castiga bani asa usor

  Ca daca n-as avea respect pentru acest domeniu de munca, nu m-as mai afla in ziua de azi aici. Insa am ajuns sa respect acest job in Iasi mai mult decat orice, pentru ca sunt constienta ca daca as pleca de aici, n-as mai fi la fel de fericita. Fericirea mea depinde de Heylux, si e cam greu sa spui in ziua de azi ca fericirea depinde de un job.

  Unii oameni nu-si pun atata nadejde in joburile lor, dar eu imi pun toata increderea in jobul meu de la Heylux, pentru ca pana acum a fost singurul care m-a mentinut zi de zi la fel de multumita sau poate chiar mai multumita. Sunt multe ganduri pe care le am de spus despre Heylux, multe chestioare de adaugat, insa n-as avea timpul necesar sa le spun pe toate.

  In momentul in care am realizat ca am castiguri in fiecare zi si acestea sunt mereu mai mari de 400 de lei, atunci mi-am zis ca Heylux nu este ceva de lasat balta. Aici un model poate avea zile bune si zile mai putin bune, dar crede-ma ca niciodata nu s-a plecat acasa fara bani.

  Ghici cat a castigat cel mai bun model de la studio!

  Cred ca in istoria Heylux nu a existat vreun model care sa plece acasa fara bani. Si fii atenta, nu vorbesc de orice suma, vorbesc de sume mari de bani. Sume care ar putea sa faca fericita orice ieseanca, de orice varsta. Si mai e si alta parte frumoasa, mai sunt si zile cu castiguri de cate 2000 de lei, uneori 5000 sau 9000 de lei (in cazul unor modele vechi, cu experienta de la Heylux), iar asta nu poate decat sa aduca mai multe zambete.

  Per total, ce vreau sa explic este ca fie ca am 400 de lei, fie ca am mai mult, stiu ca mereu o SA AM, niciodata n-o sa plec dezamagita dupa ce-mi termin tura de videochat la Heylux. Si e uimitor de satisfacator sa stiu asta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img