More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio am numai de castigat zi de zi

  La Lucky Studio am numai de castigat zi de zi

   

  Stii cum sunt jocurile acelea in care investesti timp si noroc, iar apoi incepi sa castigi intruna de pe urma lor? Asa e si jobul meu de la Lucky Studio, am investit putina rabdare si putin timp la inceput, iar dupa ce am invatat cum functioneaza videochatul aici, zi de zi am avut numai de castigat.

  Uneori veneam mohorata la studio, recunosc, dar nu din cauza jobului. Stii cum e, suntem tinere, nu prea avem noi chef de munca. Desi jobul la Lucky Studio nu se compara cu nimic din ce-am avut in trecut, numai munca nu puteam numi videochatul aici. A fost mai mult… un fel de hobby, un hobby online.

  La Lucky am tot ce-mi doresc, iar asta ma face fericita

  Dar chiar si asa, de ce sa mint, uneori voiam sa stau acasa. Si puteam sa stau acasa, pentru ca programul de la Lucky Studio mi-l fac singura, la fel ca toate modelele. Dar voiam banii, voiam sa fiu activa, pana la urma imi spuneam… ok, stau acasa si? Nimic productiv? Lenevesc si atat?

  Si plecam la studio asa mohorata cum mai eram, dar in nicio zi la Lucky Studio nu am plecat la fel cum am venit. Au fost zile in care am venit mohorata si am plecat super fericita dupa tura de munca, datorita castigului avut, si au fost zile in care am venit fericita si am plecat extaziata de fericire.

  Pentru ca nu numai banii multi ma faceau asa, dar si ideea aia… ca am fost eu in stare sa castig sumele acelea doar din vorbe, ca am fost capabila de asa performanta. Nu stiu, mi se pare ca oricat de mohorata ai fi vreodata, n-ai cum sa nu fii fericita cand castigi vreo 760-800 de lei dupa o tura de munca in videochat.

  Si absolut mereu a fost o zi productiva pentru mine la Lucky Studio, fie ca aveam mai mult sau mai putin chef de munca. Efectiv nu plecam fara macar 400 de lei la mine, iar 400 de lei in 8 ore inseamna ceva. Inseamna mult, de fapt.

  Muncesc o zi pentru o suma pentru care unii muncesc saptamani

  Pentru ca 400 de lei in mod normal ar insemna poate jumatate dintr-un salariu obisnuit, cu vreo 100-200 de lei in minus. Si pentru asta unii oameni se straduiesc jumatate de luna sa munceasca zi de zi, iar eu am sansa sa plec in fiecare zi cu aceasta suma de la Lucky Studio, sau chiar mai mult.

  Pentru mine jobul de la Lucky Studio este un noroc continuu, pe fiecare zi. Castig fara oprire.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img