More
  AcasăPreziosaSunt model de videochat la Preziosa si asta e secretul meu

  Sunt model de videochat la Preziosa si asta e secretul meu

  Marea dilema a fetelor care lucreaza in videochat este daca sa tina asta secret sau nu. Am intalnit multe fete care ar vrea sa spuna asta cuiva, care ar vrea sa fie intelese ca au acest job, dar nu stiu ce sa faca. Printre ele, sunt si eu. Sau am fost, ca acum stiu ce sa fac. Ma gandeam daca sa spun cuiva ca sunt model la Preziosa sau nu.

  Gandul acesta ma urmarea peste tot, simteam ca acest secret nu ma lasa in pace. Eram indecisa, sa spun, sa nu spun. Si stii ce am facut in final? M-am decis sa nu spun nimanui cunoscut ca eu sunt model de videochat la Preziosa si-o sa-ti explic si de ce.

  Tin secretul ca-s model de videochat la Preziosa din mai multe motive

  Acum nu te gandi ca trebuie sa tin secretul pentru ca ar fi o rusine sau altceva. Ca nici tu nu ai considera asa daca ai lucra la Preziosa. Sunt, pur si simplu, alte motive la mijloc.

  In primul rand, Preziosa in sine este un studio foarte discret, nu permite ca altcineva sa afle ce fac eu. Din punctul acesta de vedere, am 100% garantia confidentialitatii si discretiei, sunt in siguranta. De fapt, am garantie din toate punctele de vedere.

  Preziosa e si cunoscut pentru discretia sa, fiind cel mai serios studio de videochat din Iasi. Are si motive sa fie asa, bineinteles. De exemplu, plata corecta si legalitatea sunt doua motive pentru care iubesc jobul de la Preziosa Iasi.

  Din moment ce eu primesc discretie de la Preziosa si nimeni nu poate afla ce face u, de ce sa le spun? La urma urmei, e secretul meu, de ce sa il impart cu altii? Sa fie invidiosi, sa ma judece? Ca probabil asta o sa se intample. Multa lume nu ar intelege si mi-as complica viata.

  Preziosa e cel mai discret studio de videochat din Iasi

  M-am gandit ca mai bine ma bucur de discretia oferita de cei de la Preziosa si de banii pe care ii castig aici, decat sa stau sa dau explicatii altora. Oamenii sunt curiosi si rautaciosi, de ce sa-mi complic existent? Tu ai face-o, sau te-ai bucura de sumele de pana la 9000 de lei lunar (sau mai mult) pe care le poti castiga la Preziosa, asa cum castig eu?

  Am luni in care castig cate 5.000, luni in care depasesc 7.000, odata am avut si 9.000 de lei. Deci, mi-e mai bine sa lucrez la Preziosa si sa tin acesta secretul meu, pentru a ma bucura in liniste de viata frumoasa pe care o am acum 😀

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img