More
  AcasăHeyluxDe ce Heylux este printre studiourile preferate ale iesencelor?

  De ce Heylux este printre studiourile preferate ale iesencelor?

  Pentru studentele din Iasi s-a gasit cea mai buna solutie de castig pe timpul facultatii. Cum Iasiul este format in mare parte de studenti, Heylux a aparut in ajutorul lor fiindca majoritatea isi doresc sa poata castiga bani pe timpul facultatii, pentru a se descurca.

  Prin aceeasi situatie am trecut si eu in ultimii ani de facultate, am gasit sprijin si ajutor in jobul in videochat de la Heylux Iasi. Nevoia era mare, banii erau putini la alte joburi si nu aveam alta varianta, de aceea am ales Heylux.

  Eu nu vreau ajutor de la parinti, vreau sa am banii mei mereu

  Poate alte fete nu au o problema sa fie ajutate in permanenta de parinti, dar atat eu, cat si celelalte fete care s-au angajat la Heylux vrem sa fim pe picioarele noastre. Asta inseamna ca vrem sa ne descurcam fara ajutorul parintilor, fara sa depindem de nimeni, fara sa ne chinuim.

  Si ce e mai bine decat sa ne angajam ca modele de videochat la Heylux? Desi multa lume o sa raspunda la aceasta intrebare facand oarecum haz, nu vad nimic de ras in a castiga ca studenta in Iasi cate 2000 de dolari sau chiar mai mult pe timpul facultatii.

  Ba chiar mai mult, mi se pare un lucru ideal de facut. Asa toata lumea e fericita. Pentru ca stim cu totii ca un student vrea sa se distreze, nu doar sa studieze. Iar distractiile in Iasi sunt scumpe, cui ii place sa ceara mereu bani parintilor sa iasa in club, la piscina, la cumparaturi?

  Te simti oarecum stanjenita, e normal. E si motivul pentru care majoritatea iesencelor doresc sa fie modele de videochat, ca sa evite aceste probleme. Dar acum e acum. De ce aleg Heylux atunci cand e vorba sa fie modele de videochat?

  Orice studenta viseaza sa aiba bani si pe timpul facultatii

  Te-ai intrebat vreodata de ce Heylux este preferatul iesencelor? Hai ca-ti spun eu. Heylux dispune de masini cu care ofera transport gratuit non-stop modelelor sale, make-up artiste care machiaza inainte de turele de munca fiecare model, cazare si accesorii in videochat siiii multe alte lucruri care duc la?

  Lucruri care duc la ce? LA CASTIGURI, NORMAL. Toate aceste beneficii de la Heylux duc la castiguri zilnice intre 400 si 2000 de lei, la bonusuri saptamanale de la 60 si pana la 9000 de lei siiiii un program super flexibil, pe placul oricarei studente.

  Jobul la Heylux e unic, plus ca mai e si discret si confidential, asa ca fiecare fata se simte in siguranta aici. Se intelege de ce Heylux e preferat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img