More
  AcasăAngajari videochatVideochatul de acasa cu Preziosa Iasi imi aduce un comision de 80%...

  Videochatul de acasa cu Preziosa Iasi imi aduce un comision de 80% din castiguri

   Unul din cele mai grele momente din viata mea a fost acela de acum 2 luni, cand a trebuit sa ma mut din oras si cazarea si tot ce-a tinut de mutare m-a lasat de tot fara bani. In orasul in care m-am mutat nu gaseam un job indeajuns de avantajos incat sa-mi platesc singura cheltuielile si aveam nevoie de o solutie urgenta. Jobul de la Preziosa a avut un rol mare in aceasta poveste, deoarece fara el nu ma descurcam nici in ziua de azi.

  Gandeste-te ca 1.100 de lei costau numai cheltuielile in casa, cu tot cu chirie si ce mai era pe acolo. Pai eu gaseam numai joburi care ofereau 1.000 de lei salariu. Cum sa ma fi descurcat de una singura? Este imposibil, de-a dreptul. Iar joburile chiar nu ma ajutau deloc. M-am gandit apoi sa apelez la videochat, dar nu stiam ce sa aleg.

  Am aflat despre Preziosa ca este cel mai serios studio de videochat

  Nu prea gaseam studiouri ok in orasul in care m-am mutat si am cautat ceva de prin restul tarii. Asa am dat de Preziosa, despre care se spunea ca este cel mai serios studio de videochat din Iasi. Am sunat atunci si am incercat sa vad ce solutie se poate gasi, iar fata de la telefon mi-a spus ca pot incerca varianta videochatului de acasa.

  A fost foarte amabila cu mine si mi-a spus tot ce am nevoie pentru a face videochat de acasa, m-a ajutat cu sfaturi, cu orice am vrut si usor, usor m-am pus pe picioare. Discutasem pe Skype cu femeile de la Preziosa si am stabilit sa semnez un contract de colaborare cu acest studio de videochat din Iasi.

  Dupa semnare, ele m-au ajutat cu mult suport online, cu tot ce mai trebuia pentru a incepe sa fac videochat, inclusiv cu conturile, pe care mi le-au facut ele. Partea cea mai misto a fost cand mi s-a spus ca voi primi 80% din castigurile mele in videochat, care m-a bucurat maxim.

  Primesc 80% din castigurile mele in videochat cu Preziosa Iasi

  preziosa iasi
  preziosa iasi

  Vazusem pe net ca alte studiouri ofera comisioane mult mai mici, dar Preziosa mi-a oferit 80% comision si m-am bucurat. Am inceput sa fac videochat de acasa si asa castig acum intre 300 si 800 de lei in fiecare zi, iar lunar am venituri care depasesc 5.600 de lei, deci acum ma descurc cu chiria, cheltuielile si tot ce mai am nevoie, de una singura. Multumesc, Preziosa!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img