More
  AcasăAngajari videochatLa fiecare 1.500 lei castigati saptamanal, primesc inca 200 lei in plus...

  La fiecare 1.500 lei castigati saptamanal, primesc inca 200 lei in plus la Lucky Studio

  Iti imaginezi cum e sa ai un job in Iasi la care sa castigi 1.500 de lei saptamanal, sau chiar zilnic? La inceput nici eu nu mi-am putut imagina cum poate fi asa ceva posibil, cand joburile de pe piata muncii nu ofera nici macar 1.500 de lei lunar, daramite saptamanal. Dar eu nu vorbesc despre orice job in Iasi, ci despre cel de model de videochat de la Lucky Studio.

  Pentru ca eu numai aici castig peste 1.500 de lei saptamanal si mai primesc si cate 200 de lei din partea studioului. Asta insemnand peste 1.700 de lei castiguri saptamanale in videochat si peste 6.800 de lei venituri lunare. Ori eu nu castigam atat nici in jumatate de an si la Lucky Studio ii castig intr-o singura luna.

  Lucrez doar 7 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana la Lucky Studio

  Cred ca mi-am gasit vocatia cu acest job in Iasi. De fapt, nu cred, sunt absolut sigura! Pentru ca nu mai gasesc eu in alta parte un job atat de usor la care sa castig atat de multi bani, fara sa fac mai nimic. Poate te-ai gandit ca fac cine stie ce pentru banii acestia, dar nu fac. Doar stau pe internet.

  Sunt sigura ca ai mai auzit si asta pana acum, dar acesta este adevarul. Doar stau pe internet cate 7 ore pe zi, pentru ca atat am ales sa lucrez la Lucky Studio, a cate 5 zile pe saptamana. Fiindca am putut sa-mi creez propriul program de munca, am ales ce a fost mai convenabil pentru mine.

  Deci nu stau cate 10-16 ore la Lucky Studio, cum stateam inainte la alte joburi in Iasi. Stau doar 7 ore si in acestea castig intre 300 si 800 de lei zilnic, bani care depasesc dupa 5 zile suma de 1.500 de lei.

  In viitor o sa pot castiga chiar si cate 3.000 lei saptamanal drept bonus!

  Nici ca se putea mai bine! Lucky Studio este ideal, fara niciun fel de indoiala. Mai ales ca primesc si aces bonus de 200 de lei in fiecare duminica. Poate n-o fi el cel mai mare, dar imi adauga 800 de lei in plus la veniturile lunare. Altii nu castiga atat nici intr-o luna, iar eu la Lucky Studio ii primesc pe gratis. Oricum e cam cel mai mix bonus de performanta, pentru ca inca sunt noua in acest domeniu.

  Cand o sa invat mai multe despre videochat o sa am chiar si cate 3.000 de lei bonusuri saptamanale la Lucky Studio Iasi!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img