More
  AcasăHeyluxLa Heylux am un salariu garantat de 6.000 de lei pe luna!

  La Heylux am un salariu garantat de 6.000 de lei pe luna!

  Cea mai mare bucurie a mea a fost sa trec de la un venit de 900 de lei pe luna, la unul de 6.000 de lei cu ajutorul jobului de la Heylux Iasi. Este o bucurie atat de mare pentru ca ai mei nu ma credeau in stare de asa ceva, tot timpul spuneau ca o sa am putini bani si ca nu pot mai mult, dar uite ca n-a fost asa.

  Este super sa le poti demonstra celor care nu cred in tine ca s-au inselat! Si daca nu era jobul de la Heylux, nu as fi reusit. Insa am auzit de acest studio de videochat din Iasi dintr-o intamplare si mi-am zis ca n-ar strica daca as merge si in acest loc la un interviu.

  La interviu la Heylux m-am convins ca am nevoie de acest job

  Oricum in ultima vreme mersesem la sute de interviuri, deja eram obisnuita. Ce mi-era unul in plus? M-am dus frumusel la Heylux, aranjata si pregatita pentru interviu, dar acolo am avut o surpriza. A fost un interviu asa cum n-am mai avut in viata mea. Un interviu ca intre doua prietene la cafea, intre mine si managera studioului.

  Ea mi-a inteles nevoia aceasta de a avea bani si stabilitate, asa ca mi-a propus doua variante. Ori aleg metoda comisionului la Heylux si castig intre 300 si 800 de lei zilnic, ori aleg salariul garantat de 6.000 de lei pe care studioul il are la dispozitie. Fiind noua in domeniu, mi-am zis ca e mai bine sa aleg salariul garantat, sa fiu sigura.

  La urma urmei, am deja 25 de ani si cautam si eu o anume stabilitate. Plus ca 6.000 de lei sunt mai mult decat de ajuns pentru mine, avand in vedere ca inainte nu castigam decat 900 de lei ca si secretara. Ai spune ca facultatea te ajuta sa ai salariu mai mare, dar in cazul meu n-a fost asa. Facusem degeaba facultatea, caci in Iasi nu gaseam un job care sa-mi satisfaca nevoile profesionale.

  Am un salariu de 6.000 de lei lunar si conditii super de munca

  Numai la Heylux am reusit sa gasesc acel echilibru si acea armonie pe care le cautam de la un job in Iasi. Si bineinteles ca nu am ratat ocazia de a ma angaja. Singura lor conditie a fost sa-mi aleg o tura de munca, sa lucrez 5 zile pe saptamana a cate 8 ore pe zi si sa stiu putina engleza. Pe bune? Asta e conditie? Pai acesta e lux, nu e conditie!

  As fi vrut eu ca la alte joburi in Iasi sa am doua zile libere alese de mine si sa lucrez doar 8 ore pe zi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img