More
  AcasăAngajari videochatAm primit 9.100 de lei CASH la angajarea in videochat la Heylux!

  Am primit 9.100 de lei CASH la angajarea in videochat la Heylux!

  Sunt sigura ca acum te intrebi ce am vrut sa zic prin faptul ca “am primit 9.100 de lei cash la angajarea la Heylux”, insa nu e mare lucru de explicat. Chiar am primit aceasta suma in bani cash, fara sa fac nimic, ci doar m-am angajat ca model de videochat la Heylux. Suma de 9.100 de lei a fot bonusul de angajare pe care acest studio de videochat din Iasi mi l-a pregatit.

  Totodata, acesta este si primul angajator din Romania care mi-a oferit un bonus de angajare. Pana acum, n-am mai avut joburi la care sa primesc bonusuri de angajare, nici nu stiam ca exista acest termen. Si cred ca stii si tu asta, daca ai lucrat macar o data in viata ta. Stii ca nu se gasesc joburi la care sa primesti bani asa, pur si simplu, pentru ca te-ai angajat.

  Dupa 30 de zile lucrate la Heylux, mi-am primit cei 9.100 lei cash

  Cel putin asta cred, ca stii. Eu, din punctul meu de vedere, pot spune ca n-am mai gasit companii care sa ofere asta pana la Heylux. Acest studio de videochat din Iasi este primul loc in care ma bucur de asa ceva si ma simt mandra. Este si cel mai bun studio de videochat din Iasi si normal ca ma mandresc.

  Revenind la bonusul de angajare de care spuneam, m-am angajat la Heylux fix acum 30 de zile, dar n-as sti sa iti spun de ce. Pur si simplu m-am angajat, voiam sa incerc ceva nou, ceva iesit din comun. Si mi-am zis ca videochatul ar fi ceva ideal cu care sa incep. M-am dus eu frumusel la Heylux la interviu si cand mi s-a spus despre ce castiguri si bonusuri este vorba, m-am impulsionat si mai tare sa ma angajez.

  Mi s-au pus la dispozitie cateva pachete de bonusare din care sa aleg, care contineau transport si cazare gratis, make-up in fiecare zi, accesorii, training, cursuri de limba engleza si franceza, sedinte foto, sedinte de infrumusetare si o suma de bani cash.

  Cine n-ar vrea bonusuri si castiguri atat de mari in videochat?

  Aceasta suma era cu atat mai mare cu cat perioada contractuala era mai mare. Am decis sa aleg o perioada de 2 ani, pentru ca-mi doream si ceva stabilitate. Pentru aceasta alegere, am primit lucrurile mentionate mai sus si bonusul de angajare de 9.100 de lei cash in mana.

  Deci pentru simplul fapt ca m-am angajat la Heylux deja am primit o suma imensa de bani, iar castigurile mele zilnice variaza intre 300 si 800 de lei in videochat la Heylux. Ce sa vreau mai mult?

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img