More
  AcasăLucky StudioPentru mine, cel mai bun studio de videochat din Iasi e Lucky...

  Pentru mine, cel mai bun studio de videochat din Iasi e Lucky Studio

  Ti-a spus cineva vreodata un lucru cu deplina sinceritate, fara a ascunde micile detalii? Ca mie nu mi-a spus nimeni cu sinceritate ce inseamna videochatul atunci cand m-am angajat ca model. Si-am facut o mare greseala sa ma angajez in primul studio aparut in cale, fara sa ma interesez.

  Sincer, nu-mi doresc sa denigrez pe nimeni, asa ca n-o sa dau nume sau altceva, ci doar o sa vorbesc despre o experienta neplacuta si despre cum s-a schimbat viata mea la Lucky Studio. Prima data m-am mutat de acasa, din orasul meu natal, Deva. Da, stiu, foarte departe de “lume”.

  Diferenta dintre Lucky Studio si alte studiouri de videochat

   Lucky Studio
  Lucky Studio

  Si-am ajuns in Bucuresti, intr-un studio de videochat… cu conditii proaste, ca sa nu zic altceva. Cred c-am avut cea mai proasta impresie despre videochat dupa aceasta experienta. Spuneau ca-mi dau 30% din castiguri si intarziau mereu cu plata si cred ca nici 30% nu primeam.

  Iar, pe langa asta, ma puneau sa si sterg si sa curat prin camerele tuturor fetelor, pentru ca fiecare fata avea ziua ei de curatenie. Zici ca nu-si puteau permite o femeie de serviciu… In fine, sa zicem ca asta n-ar fi contat. Dar nici trainingul pe care il voiam nu-l primeam, ma sunau in timp ce eram in chatul privat si ma deranjau sa-mi spuna ca nu stiu ce nu fac bine.

  Lucrau si barbati acolo, of…cate si mai cate. Lasand asta la o parte, iti poti inchipui de una singura cum a fost experienta mea acolo si ce fel de studio de videochat era acela. Si nici nu mi se vorbea frumos. Lucky Studio, in schimb, e 100% diferit de tot ce-am avut acolo.

  Vrei sa stii cum este videochatul la Lucky Studio Iasi?

   Lucky Studio
  Lucky Studio

  Ti s-a spus vreodata sincer in fata adevarul despre Lucky Studio? Ca stiu ca se vorbeste mult pe net despre Lucky Studio, dar vreau sa vad daca stii adevarul gol-golut. Hai ca ti-l spun eu.

  La Lucky Studio am un comision de 50%, care creste si pe langa asta, mai primesc si bonusuri saptamanale de pana la 6000 de lei (pe care uneori cred ca nici nu le merit, ca abia muncesc). Deci, nu fac mai nimic la studio si castig mult mai mult decat in celalalt studio, pentru ca am parte de trainingul necesar.

  Dar nimeni nu sta pe capul meu la Lucky Studio. Da, am transport gratuit si sedinte de make-up in fiecare zi, dar nu ma sufoca nimeni. Masina vine sa ma ia cand vreau eu, lucrez cand vreau eu si tot ce fac, e decizia mea. Aici lucreaza doar fete si fiecare isi vede de treaba ei.

  Curatenia e deplina, luxul la locul lui. Eu nu-mi strang decat cearsaful meu si cam atat, de restul se ocupa femeile angajate de Lucky Studio. Sunt ca o printesa la Lucky Studio, si ma bucur ca m-am mutat in Iasi pentru acest job.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img