More
  AcasăHeyluxDe ce m-am angajat la Heylux Iasi ca model de videochat?

  De ce m-am angajat la Heylux Iasi ca model de videochat?

  Fiindca internetul ne ajuta sa ne pastram anonimatul, astazi m-am decis sa vorbesc despre videochat si despre jobul meu, stiind ca pot fi in siguranta. Mi-as dori sa vorbesc si deschis despre jobul meu, dar la momentul actual nimeni din cunostintele mele nu stie despre locul de munca in videochat pe care-l am la Heylux pentru ca m-am gandit ca asa e mai bine.

  Oamenii nu inteleg multe lucruri, si totusi ajung sa critice si sa judece, iar mie nu mi-au placut niciodata scandalurile. De aceea am vrut liniste si-am pastrat secret faptul ca m-am angajat ca model la Heylux, si bineinteles ca studioul m-a ajutat cu aceasta discretie.

  Jobul de model de videochat e cel mai profitabil din Iasi

  Dar internetul ma ajuta sa ma destainui in liniste, asa ca poate informatiile spuse de mine o sa mai ajute si alte fete. Multi au impresia ca fetele se angajeaza ca modele de videochat pentru ca n-au scoala, pentru ca nu-s istete sau pentru ca n-au ce face. E total gresit: nicio fata care lucreaza la Heylux nu este asa. Din contra.

  Toate fetele care vin la Heylux sunt foarte istete si destepte si se angajeaza in videochat pentru ca stiu ce vor de la viata. Uite, eu am terminat Dreptul si n-am reusit sa gasesc job in acest domeniu si m-am chinuit mult. Asta ma face mai putin isteata? Chiar deloc.

  Faptul ca la Heylux gasesc sprijinul financiar pe care l-am cautat este mai mult decat ce-mi trebuia. Cu Dreptul, nici in primii ani de profesie n-as fi castigat atat cat castig acum la Heylux. Oricum, nu renunt la acest job. Momentan, castig bani destui la Heylux si o sa ii strang iar cand o sa am destui, o sa ma ocup de munca in domeniul studiilor mele.

  M-am angajat aici pentru ca n-aveam cum sa refuz o viata misto

  Dar, daca pana atunci am sansa sa castig peste 1900 de dolari lunar la Heylux, si nu 1000 de lei, de ce sa n-o fac? Sunt tanara si plina de viata, vreau sa ma bucur de viata si de frumusetea ei, asa ca daca o pot face cu jobul in videochat, n-am sa spun nu. Si nicio fata desteapta care stie ce vrea de la viata n-o sa spuna nu.

  Asadar, eu m-am angajat la Heylux pentru o viata mai buna, pentru ca acest loc de munca e singurul care ma ajuta asa cum trebuie, asa cum merit. De ce sa ma chinui, cand pot face totul simplu si usor cu jobul de la Heylux Iasi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img