More
  AcasăHeyluxBanii pe care ii castig la Heylux ma fac fericita in fiecare...

  Banii pe care ii castig la Heylux ma fac fericita in fiecare zi

  Vorbind in cel mai sincer mod posibil, nu m-as fi gandit vreodata ca banii ar putea sa ma faca atat de fericita asa cum sunt acum. Bine, nici nu prea ii aveam inainte, ce e drept :)). Deci, nu puteam spune ca banii ma fac fericita atunci cand lipseau cu desavarsire. Bine macar ca de cand sunt model de videochat la Heylux nu trebuie sa mai am problema asta.

  Recunosc ca poate inainte eram o tipa mai simpla, incercam sa fiu cat mai chizbuita cu banii si asa mai departe, dar acum ca pot castiga peste 300 de lei zilnic la Heylux, de ce as mai fi asa? „Am prins gustul banilor”, cum s-ar zice :)). Dar imi place, e placut sa am bani mereu, sa nu ma gandesc ca raman fara sau sa calculez cat am cheltuit.

  Imi platesc toate cheltuielile cu banii castigati in doar 3 zile la Heylux

  Plus ca si cheltuielile le platesc acum mai usor, in cateva zile de videochat la Heylux am terminat cu toate facturile. In mare parte, am cheltuieli de cam 900 de lei, pe care ii castig in aproximativ 3 zile de videochat la Heylux. Iar restul celor 21 de zile muncite la studio castig bani doar pentru mine, fara a mai plati vreo factura sau altceva.

  A, de asta ce zici? Nu-i asa ca e super sa ai toti banii numai pentru tine? Si nu e vorba de orice suma, ca 300 de lei adunati la 21 de zile depasesc suma de 5.000 de lei. Sunt foarte multi bani si sunt sigura ca realizezi asta. Oricine ar vrea asemenea sume de bani, mai ales dintr-un job atat de usor precum cel de videochat de la Heylux, in care nu fac prea multe.

  Credeam ca va fi mai complicat sa fac videochat la Heylux, dar e chiar usor, adica stau online numai cate 8 sau 9 ore pe zi si tot ce fac e sa vorbesc, sa palavragesc, sa ma distrez si sa ma prostesc, iar admiratorii online iubesc acest lucru la mine si cheltuie o multime de bani pe pagina mea. Cum sa nu-mi placa sa castig bani din faptul ca am o personalitate care atrage si stiu sa vorbesc?

  La Heylux am cele mai mari bonusuri din videochatul din Iasi

  Si daca e sa mai pun la calcul si bonusurile pe care le castig in fiecare duminica la Heylux, atunci chiar ai vrea si tu un job aici. Pentru fiecare model in parte, Heylux a pus la dispozitie un sistem de bonusare prin care primim intre 300 si 3.000 de lei in fiecare duminica, depinde de cat am castigat in saptamana ce tocmai a trecut. Asa sa tot muncesti!

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img