More
  AcasăHeyluxUnde in alta parte mai pot castiga pana la 2.000 lei zilnic,...

  Unde in alta parte mai pot castiga pana la 2.000 lei zilnic, decat la Heylux?

  Realizezi ce inseamna un loc de munca unde sa poti castiga si cate 2000 de lei in fiecare zi? Doamne, daca ar fi sa fac un calcul, ar iesi o suma colosala, nici nu stiu daca o pot numara :))). Ce stiu eu, inainte de a fi angajata la Heylux nu aveam decat sume pana-n 1.500 de lei in mana, ma obisnuisem sa numar doar sume mici.

  Cum e sa numar sume de peste 10.000 de lei, castigate dintr-un loc de munca in videochat la Heylux Iasi? Tu ma crezi ca eu spun sumele acestea acum, si tot mi se pare ireale? Imi tot spun ca nu are cum, ca asemenea castiguri sunt greu de avut. Si eu le am, chiar le am. Dar sunt mai pesimista de fel.

  Singurul loc din Iasi unde pot castiga peste 10.000 lei lunar e Heylux

  videochat heylux
  videochat heylux

  Imi spun ca poate e doar inceputul, ca poate e doar noroc, ca poate se termina aceste castiguri pe care le am, bla bla. Si nu ar trebui sa gandesc asa, pentru ca in final ideea e sa ma bucur de banii acestia. Care oricum nu se vor termina, oricat de pesimista sunt eu. De ce sa se termine, daca lucrez mereu la Heylux?

  Bineinteles ca pot sa nu mai am banii acestia, daca nu mai lucrez la Heylux. Pentru ca n-am mai auzit de multe locuri de munca din tara unde sa se castige ca aici. Dar, inca o data, nu am de ce sa plec de aici. Ar fi stupid din partea mea sa dau cu piciorul jobului de la Heylux unde castig intre 400 si 2.000 de lei zilnic pentru ce?

  Sa lucrez la supermarket pentru 800 de lei? Stii ca asta e realitatea, nu vreau sa fiu naspa, dar stii si tu cum se castiga bani in Romania. Numai cele mai norocoase au viata pe care o vor, dar altii muncesc mult pentru asta. De ce sa aleg calea grea, daca am sansa sa lucrez in acest studio de videochat din Iasi?

  S-au rezolvat multe probleme in viata mea cu castigurile in videochat

  videochat heylux
  videochat heylux

  E un job discret, nimeni nu stie ce fac eu si cand, iar sumele cu care plec acasa ma fac chiar fericita. Totul se rezuma la bani, la urma urmei. Intr-adevar, viata nu depinde de bani, dar vezi ca totul se leaga de bani. Certurile si necazurile vin din cauza lipsei banilor, nu? Ei bine, gata cu lipsa banilor. Am ales bine cand m-am angajat la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img