More
  AcasăAngajari videochatI-am facut cadou fratelui meu o masina de ziua lui. Cum am...

  I-am facut cadou fratelui meu o masina de ziua lui. Cum am reusit?

  Anul acesta, fratele meu a implinit 18 ani, iar eu sunt sora lui cea mai mare, avand cu 6 ani mai mult decat el. In marea parte a timpului, cam eu am avut grija de fratii mei, ceea ce mi-a placut, mai ales de cand m-am angajat la Heylux si-am putut avea grija de ei cum trebuie, ca am inceput sa castig destui bani incat sa pot face asta.

  Fiind majoratul fratelui meu, am vrut ca aceasta zi sa fie speciala pentru el. Doar o data implinesti 18 ani, nu? Fiindca eu n-am avut cel mai stralucit majorat, am vrut ca el sa-l aiba. Il ajutasem deja de cateva luni sa dea de permis (pentru care eu i-am dat banii, bineinteles) si era foarte entuziasmat.

  Am strans 3000 de euro din videochat si i-am luat cadou o masina

  Spera sa munceasca sa-si poata lua o masinuta, dar i-am luat-o inainte. Avand in vedere ca eu castig si cate 7.600 de lei pe luna la Heylux, ce mi-era sa-i iau o masina la 2000-3000 de euro? Ca doar nu era noua, iti dai seama. Am pus deoparte cativa banuti in fiecare luna, si-n 4 luni am sis trans 3000 de euro pentru masinuta lui.

  Si am avut bani si pentru petrecere, normal, ca doar nu acesta a fost singurul meu cadou. Tot eu i-am platit si petrecerea la restaurant. Si da, stiu, am cheltuit multi bani, dar sunt familia mea si merita. Daca eu n-am avut, sa aiba ei, nu? Eu ma bucur ca pot castiga atatia bani la Heylux si le pot da si lor cate ceva si ma pot bucura si eu de bani.

  Este fix asa cum trebuie sa fie. La sfarsitul petrecerii, i-am dat cadoul meu, masinuta cumparata, aranjata frumos in fata restaurantului. Stii ce frumos a zambit? Toti prietenii lui l-au invidiat si lui cred ca i-au dat si lacrimile :X Am facut eu putin misto de el ca a plans :)), daaar tot m-am bucurat enorm de mult ca am putut sa-i fac acest cadou.

  Cel mai bun lucru care mi s-a intamplat e jobul de la Heylux

  Cred ca jobul acesta de la Heylux m-a ajutat cu cele mai frumoase lucruri care s-au intamplat in viata mea. Sincer, n-am idee cata lume este de acord cu acest job sau nu, insa eu consider ca fara acest job, n-as fi fost la fel de fericita. Banii pot aduce si fericirea, intr-o oarecare masura. Ma bucur ca jobul de la Heylux poate fi acela care-mi aduce aceasta fericire:X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img