More
  AcasăHeyluxBmw-urile aurii de la Heylux vazute prin tot Iasiul m-au facut sa...

  Bmw-urile aurii de la Heylux vazute prin tot Iasiul m-au facut sa vin aici

  Bai, ma tot plimbam eu prin Iasi vara asta si ce sa vezi… pe oriunde mergeam, numai niste BMW-urii aurii pe care scria Heylux. Oriunde mergeam, erau si BMW-urile aurii, nu avea cum sa nu-mi sara in ochi asa ceva. Si sincera sa fiu, m-au cam facut si curioasa. Atatea masini scumpe facand reclama la un studio videochat Iasi… asta trebuie sa insemne ceva.

  Mi-am tot zis sa caut pe Google mai multe despre studioul acesta, sa vad care e faza. Si pana la urma am ajuns si la concluzia ca ma voi angaja. Pentru ca, din moment ce atatea BMW-urii aurii fac reclama la un asa studio, inseamna ca e ceva bun de studioul acesta, mi-am zis eu in mintea mea.

  Mi se pare logic ca atunci cand esti ok si legal, sa nu te ascunzi. Sunt studiouri de videochat in Iasi de care nici naiba nu a auzit. Adica trebuie sa fie ceva in neregula cu studiourile acelea, daca ei se ascund si nimeni nu stie nimic, nu? Insa de Heylux cred ca stie multa lume in Iasi, nu stiu de ce am impresia asta.

  Anyway, mi-au dat un feeling ok, m-am simtit in siguranta asa ca m-am angajat. Si-asa aveam nevoie de bani vara asta, ca sa pot sa fac si eu una alta, si numai bine mi-a picat la tanc. Asa ca m-am dus la interviu si de acolo a inceput totul. Sa stii ca m-am convins ca trebuie sa lucrez la Heylux dupa… nici 10  minute dupa ce am pasit la ei in studio.

  Chiar mi-au facut o impresie buna, cu care am si ramas, btw. Nu a fost o chestie de fatada care urma sa se schimbe dupa cateva zile sau luni. A ramas asa, poate chiar mai bine decat ma asteptam. Si din moment ce si-au permis sa cumpere atatea masini scumpe doar pentru a informa fetele din Iasi despre beneficiile videochatului la Heylux, e clar ca nici banii nu sunt putini aici.

  Si… pe buna dreptate, chiar nu sunt putini. Sunt relativ noua, dar stii ca numai in doua saptamani am castigat 7500 de lei, banii mei? Exact, in 10 zile lucrate la Heylux, pentru ca weekend-urile le am libere, am castigat eu suma aceasta frumoasa de bani, nestiind multe despre videochat. Si-mi tot zic, daca eu de pe la inceput castig banii acestia, iti inchipui cat voi castiga in cateva luni?

  Noroc de BMW-urile aurii de prin Iasi care m-au facut sa vin aici pana la urma!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img