More
  AcasăPreziosaLa Preziosa nu exista un singur moment de fericire, tot jobul e...

  La Preziosa nu exista un singur moment de fericire, tot jobul e doar fericire!

  Ce bine ar fi daca toate locurile de munca din Iasi sau chiar din tara ar fi macar 30% cat jobul de la Preziosa. Atunci toata lumea ar fi fericita si totul ar fi ideal, n-ar mai fi atat de multe probleme care sa ne inconjoare. Dar, pana la urma, problemele ni le mai facem si singuri, la fel cum ne facem si norocul. Cu Preziosa nu a fost doar destinul, m-am angajat fiindca asta am vrut, ceea ce inseamna ca mi-am facut norocul cu mana mea.

  Daca stai sa astepti pentru anumite lucruri in viata, se poate ca acelea sa nu vina niciodata, asa cum mai cred oamenii. Se spune ca trebuie sa astepti pentru cele mai bune lucruri in viata, dar daca eu asteptam, poate si-n momentul acesta lucram in mall de dimineata pana seara, pentru un salariu de 1600 de lei, cu obligatia de a suporta toti clientii tafnosi si aroganti care veneau la cumparaturi.

  Eu nu am asteptat, m-am interesat direct de beneficiile videochatului la Preziosa Iasi si imediat ce am citit tot de pe site-ul lor, a doua zi eram deja la interviu, semnam contractul de angajare. A fost o chestie destul de rapida, nu a trebuit foarte mult timp. In viata nici nu trebuie sa te gandesti prea mult la anumite lucruri, de aia se intampla lucruri minunate uneori, ca nu le planuiesti.

  Crezi ca toata viata mea am planuit sa vin la Preziosa Iasi unde castig 240-260 de dolari zilnic, banutii mei proprii? Nici prin cap nu mi-a trecut! Si de asta e si mai minunat, ca nu am planuit, nu m-am gandit, ci doar am actionat si ma bucur de rezultat.

  Adica aici la studio nu e vorba de doar un moment de fericire si atat… orice reprezinta jobul acesta in videochat inseamna fericire, pentru ca nimic din ce se intampla aici nu este de rau. Totul e numai de bine. Banii, bineinteles, sunt pe primul loc. Cu tot cu banii si bonusurile saptamanale de cam 1500 de lei pe care le primesc la Preziosa pot s-o duc bine fara sa ma uit vreodata la bani cand cumpar ceva.

  Dar nu numai banii sunt fericirea unui model de videochat de la Preziosa… si programul atat de flexibil e un motiv de bucurie, cele 8 ore de munca pe zi care trec in zbor, modul in care timpul trece – vorbind pe net cu admiratori online, discutii la cafele, distractie. E totul asa chill, cum sa nu consideri ca ti-ai gasit scopul in viata intr-un asa studio?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img