More
  AcasăHeyluxAngajeaza-te la Heylux si vei intelege de ce modelele sunt atat de...

  Angajeaza-te la Heylux si vei intelege de ce modelele sunt atat de fericite

  Se intreaba lumea oare de ce modelele de videochat spun ca-s asa fericite, merg in vacante intruna, au bani si toate cele, iar raspunsul cel mai simplu pe care il pot da la asa ceva este: angajeaza-te si tu la Heylux si vezi cu ochii tai. Eu iti pot spune tot adevarul despre Heylux si castigurile din videochat de aici, dar ar fi la fel ca atunci cand vezi cu ochii tai?

  Unii pot sa ma creada, altii pot sa nu, si pentru a evita confuziile, mereu recomand fetelor interesate de acest domeniu sa mearga cateva zile de proba la studioul la care vor sa lucreze, sa vada cu ochii lor ce e acolo, fara sa puna prea multe intrebari.

  Deoarece intrebari pune toata lumea, dar ce rezolva asta? Daca ai intrebari, intri pe net si cauti informatii, apoi le vei gasi. Dar de unde stii ca sunt pe bune? Serios acum, cel mai bine e sa testezi un lucru. Asa cum am facut eu.

  Toata lumea lauda Heylux pe net, dar voiam sa vad cu ochii mei

  Desi am gasit peste tot pe net ca Heylux e cel mai bun, toate fetele laudau acest studio si beneficiile de aici, tot m-am dus cateva zile de proba. Ei, na. Poate in ochii mei nu era cel mai bun, asa cum zicea toata lumea pe net. Trebuia sa vad, nu? Ca altfel ramaneam nelamurita.

  Si nimeni nu-ti poate spune adevarul mai bine decat chiar ochii tai. Cand vezi cu ochii tai ce ai de vazut, nimeni nu-ti mai poate influenta gandirea in vreun fel. Sa-ti spun ce am vazut eu chiar din primele zile la Heylux Iasi?

  Paiii, am vazut asa:

  • Oameni primitori, super de treaba, care mi-au sarit in ajutor de milioane de ori.
  • Conditii de munca mai mult decat impecabile: curatenie, finete, decoruri de milioane, lux, frumusete, eleganta
  • O primire cu 600 de lei de la interviu, in semn de multumire ca am venit la acest studio.
  • Legalitate, un mediu exclusiv feminin, corectitudine si discretie. Banii primiti la timp, pana la ultimul banut
  • Un contract legal din care m-am ales cu : un bonus de angajare super mari, de ordinul miilor de lei cash, accesorii pentru videochat, training specializat, cazare+transport+make-up gratuite, sedinte foto si video, cursuri de limba engleza si franceza.
  • Bonusuri saptamanale de pana la 9000 de lei cash si premii zilnice.
  • Castiguri de peste 400 de lei intr-o zi, pe putin.

   

  Siii… pot continua. Dar te ajuta cu ceva, sau mai bine te convingi de una singura?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img