More
  AcasăLucky Studio5 lucruri care mi-au adus la Lucky Studio castiguri de vis

  5 lucruri care mi-au adus la Lucky Studio castiguri de vis

  Se pare ca-n Romania nu este obligatoriu ca toata lumea sa o duca rau, sa se planga despre viata sa sau sa n-aiba bani pentru nimic. Cand exista variante precum jobul de la Lucky Studio, chiar nu e obligatoriu deloc. Fetele, cel putin, au scapat de orice grija cu acest job.

  N-as sti sa zic de altii, ca Lucky Studio este un studio exclusiv feminin, si d-asta spun ca toate fetele care au beneficiat, beneficiaza sau vor beneficia de acest job, pot considera ca nu mai exista cuvantul “problema” in viata sau vocabularul lor.

  Poate acum ca-ti vorbesc de videochat ti se pare putin deplasat si n-o sa ai rabdare suficienta sa citesti, dar spune-mi sincer, dintre jobul de la Lucky Studio la care castigi pana la 1200 de lei zilnic si un job la supermarket unde primesti 800 de lei lunar, tu ce alegi?

  Am invatat la Lucky Studio cum sa castig 900 de lei pe zi

  Cred ca de aici o sa-ti raspunzi singura la anumite intrebari, nu vreau sa pun presiune pe nimeni. Singurul lucru pe care vreau sa-l fac este sa spun 5 secrete de-ale mele, care mi-au adus castiguri de cate 900 de lei zilnic la Lucky Studio. Din videochat, exact, vezi bine. 900 de lei zilnic din videochat! :X

  1. Poate ce-o sa spun n-o sa fie mare secrete pentru unele, sau poate pentru altele vor fi de mare ajutor, dar eu macar incerc. Prima data cand am inceput videochatul la Lucky Studio, prima chestie pe care am facut-o a fost sa fiu cat mai frumoasa.

  Mai pe scurt, m-am lasat machiata si aranjata de catre fetele de la Lucky Studio, care se ocupa de asta gratuit. Stiu ca in videochat trebuie sa fii cat mai naturala, cat mai onesta. Dar am tinut sa fiu cat mai prezentabila, mereu aranjata si cocheta.

  Secrete despre videochat care ar ajuta orice fata!

  1. Al doilea lucru pe care l-am facut a fost sa vorbesc cat mai mult din voce. Desi pot tasta la Lucky Studio pentru a castiga bani, ca practic jobul meu se refera la socializat pe net, am preferat sa deschid microfonul si sa vorbesc voce.
  2. Dupa asta, am incercat sa memorez toate datele membrilor de pe site-urile de videochat si de fiecare data cand mai intrau pe pagina mea, eu deja stiam cine sunt ei si ce am vorbit data trecuta cu ei.
  3. Zi de zi am fost si sunt cat mai energica, fericita si cu o gandire pozitiva, niciodata nu m-am lasat cuprinsa de tristete sau griji, mai ales in fata camerei.
  4. Am oferit toata atentia mea admiratorilor mei online cat eram la Lucky Studio, niciodata nu le aratam ca nu-mi pasa de ei.

  Stii de ce am facut toate aceste lucruri? Pentru ca asa le-am aratat ca sunt mai apropiata de ei, ca nu le vreau banii, desi pentru asta lucrez acolo si le-am dat impresia ca-mi pasa de ei si gasesc de fiecare data fericire si alinare pe pagina mea. Crede-ma, merge! De la Lucky Studio am invatat toate astea!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img