More
  AcasăLucky StudioIesencele pot avea la Lucky Studio cel mai bun job in Iasi

  Iesencele pot avea la Lucky Studio cel mai bun job in Iasi

  Fiind din Iasi, foarte multa lume din afara ma intreaba diverse chestii despre acest oras. Spre exemplu, multi m-au intrebat de ce atat de multe fete se angajeaza in videochat la Lucky Studio, fiindca au auzit de la altii ca au angajari multe. Ei nestiind ca si eu-s model de videochat aici, desigur.

  Cine e interesat de acest domeniu, intreaba, desigur. Si la fel cum am raspuns si lor, voi raspunde si aici. Majoritatea fetelor din Iasi sunt studente. Din asta, poate iti dai seama si singura ce vreau sa spun. Nu toti copiii sunt de bani gata, cei mai multi sunt cu probleme financiare, care se descurca cu greu.

  Studentele vor bani, de aceea Lucky Studio este preferatul lor

  Pe scurt, sa fii student inseamna sa nu prea ai bani, in majoritatea cazurilor. Unii mai traiesc din burse, din ce trimit parintii sau din joburi part-time, dar in niciunul din aceste cazuri suma nu depaseste 400-500 de lei lunar.

  Si fiind fete tinere, normal ca vor mai mult, nu? Cui ii place sa se limiteze, mai ales la tinerete… ca daca nu ne distram acum, ca suntem pe timpul facultatii si suntem in floarea varstei, doar nu ne distram la 50 de ani, ce naiba!

  Uite de asta fetele din Iasi se angajeaza la Lucky Studio ca modele de videochat. In primul rand pentru ca stiu cati bani le pot aduce videochatul si-n al doilea rand, pentru ca stiu ca dintre toate studiourile, Lucky Studio este cel mai bun. Si cum studentele sunt destepte, nu se duc ele oriunde, se duc la cel mai bun.

  Cui ii place sa stea in camin, cu 400 de lei lunar? Nimanui!

  Oricum Lucky Studio are renume si-n toata tara, este cunoscut peste tot, fete chiar si din afara vor sa lucreze de acasa cu acest studio. Angajarile nu sunt o problema la Lucky Studio, are destule, vin zeci de fete la interviu. Si spun asta fiindca si eu am fost studenta candva si din acest motiv m-am si angajat la Lucky Studio.

  Nu-mi placea sa stau in camin cu toata lumea, nu-mi placea sa ma limitez, sa n-am nimic din ce-mi place. Voiam distractii si shopping, sa stau in chiria mea, sa nu lucrez part time pentru cateva sute de lei, sa merg in vacante, sa fiu libera. Toate studentele vor. De fapt, toate fetele vor asta.

  Si a fost o minune ca datorita celor de la Lucky Studio am reusit, am fost cea mai fericita. Cand am inceput sa castig si cate 600-700 de lei zilnic aici, mi-am zis ca mi-am gasit vocatia! Si, de atunci, uite-ma ca model de videochat la Lucky Studio Iasi 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img