More
  AcasăHeyluxSa fiu judecata ca-s model de videochat la Heylux? Te rog, sunt...

  Sa fiu judecata ca-s model de videochat la Heylux? Te rog, sunt invidiata!

  Mai intru uneori pe forumuri de videochat online sa vad ce mai spune lumea despre acest domeniu si ma apuca rasul de fiecare data. Mai vad fete care spun cu teama ca vaaai, as vrea sa fiu model de videochat, dar o sa ma critice lumea, o sa ma judece. Phahahah :)) Am mai auzit-o si p-asta. Pai eu sunt model de videochat la Heylux, crezi ca ma judeca cineva?

  In primul rand, nici macar nu cred ca stie cineva ca-s model de videochat la Heylux. Pentru ca e vorba de discretie si profesionalism, lucruri pe care multi inca nu le stiu. Eu nu stiu cum sta treaba mai exact, ca numai la Heylux am lucrat pana acum, dar daca te angajezi in nu stiu ce studio anonim, imi inchipui de ce te temi sa nu afle altii.

  Sunt model la Heylux si nu mi-e teama sa recunosc

  Dar daca alegi un studio precum Heylux, crede-ma ca nici naiba n-o sa stie unde lucrezi. Ce naiba, fetelor? De ce ne temem, sa castigam bani? Ahahaha, ce amuzante sunteti! si daca auzi pe cineva vorbind la general despre videochat, tut e lasi afectata?

  De ce, ca oamenii sunt invidiosi, crede-ma. Sunt super super invidiosi, si-ti spun si de ce. Pai tu ai mai vazut in Romania joburi unde sa aiba o romanca venituri de peste 5000 de lei si pana la 30000 de lei lunar? Hm, ia zi-mi, ca daca ai vazut, acum fug sa ma angajez.

  Dar stiu ca nu mai exista, ca nu degeaba Heylux are atat de multe angajate in videochat, ca e printre singurele locuri in care se castiga atat de mult. Si tine cont si de asta, se castiga atat de mult in conditiile in care nu ti se cere nici bac, nici diploma, nici studii, nici experienta, nici nimic.

  De ce judeca oamenii? C-ar vrea si ei banii castigati la Heylux Iasi!

  Pur si simplu, daca te trezesti ca vrei multi bani si vrei sa-ti asiguri viitorul, te angajezi la Heylux. Crezi ca e o rusine? Cu mana pe inima iti spun ca, de fapt, e o mandrie sa fiu model de videochat la Heylux, ca-s sigura ca nicio prietena de a mea nu mai are mii de euro in cont, ca mine.

  Hai sa-ti zic ceva: cine comenteaza inseamna ca e invidios, nu pentru ca ai un job demn de a fi criticat sau judecat. Oamenii judeca pentru ca stiu ca ei niciodata n-ar putea avea miile de dolari pe care le au fetele de la Heylux din simple cuvinte spuse online.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img