More
  AcasăHeyluxIntre un job la Heylux si alt job aici sau in afara...

  Intre un job la Heylux si alt job aici sau in afara tarii, as alege mereu prima varianta

  Poate nu stiai, insa cele mai cautate joburi de la noi din tara sunt cele ca model de videochat. Ma intreb oare de ce? Acum ceva ani, romancele mai optau si pentru altceva, cand videochatul inca nu devenise atat de cunoscut. Dar cand toata lumea si-a dat seama de sacrificiile pe care trebuie sa le faca pentru a le fi bine, au preferat joburile precum cele de la Heylux pentru a nu mai fi nevoiti sa sufere.

  De ce sa plec din tara, de ce sa ma angajez intr-un loc unde nici macar apreciata nu sunt si sunt pusa sa lucrez non-stop, cand exista alte variante muuuult mai avantajoase? Ca Heylux, de exemplu. Da, stiu ca poate te-ai saturat de faptul ca Heylux este peste tot pe internet, ca toata lumea vorbeste de joburile de aici.

  Dar crezi ca lumea vorbeste degeaba? Crezi ca nu au ce face, ca isi iau din timpul lor pentru a spune abureli pe internet? Daca stai sa te uiti bine peste toate lucrurile pe care le gasesti pe internet despre Heylux, te-ai lamuri de ce e mai bine sa alegi asta inaintea oricarui alt lucru.

  Ai pleca din tara, cand stii ca poti sta aici, sa castigi sute de lei zilnic stand pe internet?

  Inaintea oricarui alt domeniu, dar chiar si inaintea oricarui alt studio de videochat. Pentru ca multe promit marea cu sarea si probabil ai vazut ca majoritatea sunt o mare dezamagire. In timp ce fetele vor sa castige bani din videochat, dau peste tot felul de studiouri unde nu sunt apreciate.

  Si eu vorbesc pentru acele fete care vor sa fie in acest domeniu, care vor sa castige bani multi, care vor sa scape de orice urma de grija, de orice urma de probleme financiare din viata lor, care vor un viitor, o evolutie. Pentru acele fete… crezi ca daca tot vor in acest domeniu, nu e important sa-l aleaga si pe cel mai bun?

  Uite, Heylux e cel mai bun. Cel mai bun in toate privintele, nu doar in faptul ca toate fetele se bucura de cazare gratis, transport si alte nebunii pe care NICIUN alt job din Romania nu le ofera.

  De ce as face sacrificii, cand la Heylux am totul de-a gata?

  Inca o data, de ce as pleca din tara, sau de ce as face vreun sacrificiu de orice fel, cand stiu ca am o viata asigurata cu castigurile zilnice de la Heylux? Cu bonucurile mari de aici, cu jobul acesta in videochat care nu face decat sa-mi arate ce inseamna viata buna.

  De ce crezi ca majoritatea renunta si opteaza pentru a fi modele de videochat? Pentru ca se stie ca niciun alt job in Romania nu va mai putea sa faca o fata fericita asa cum jobul de la Heylux le face.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img