More
  AcasăHeyluxVideochatul la Heylux imi da ocazia sa-mi construiesc singura viata

  Videochatul la Heylux imi da ocazia sa-mi construiesc singura viata

  In orice reclama, in toate filmele cu femei puternice ni se spune ca suntem libere sa facem orice, dar eu tot am impresia ca este o limitare acolo undeva. Pentru ca la un moment dat n-ai cum sa faci orice, cand stii ca ai cheltuieli de platit, o casa de intretinut. Asta necesita un job, nu? Si cand ai job, automat iti sectionezi activitatile in doua, nu mai poti face ORICE vrei tu.

  In majoritatea timpului, joburile sunt de asa natura incat ocupa cam tot timpul unui om, in foarte putine cazuri ai sa vezi cum jobul le permite oamenilor sa faca si altceva. Majoritatea vin de la job, isi fac de mancare, curatenie, poate ies jumatate de ora la cafea cu prietenii si aia e, mai mult nu poti face, decat in concediu. Si diferenta dintre asta si jobul meu de la Heylux este ca eu fac ce vreau mereu, nu doar o data pe an.

  Cu Heylux nu-mi iau concediu doar o data pe an, iau vacanta cand vreau

  Stiu ca e trist ca unii trebuie sa traiasca asa, dar pana la urma fiecare doarme asa cum isi asterne, e decizia fiecarui om in parte. Eu nu trebuie sa astept concediul sa imi iau o vacanta de la job (iar asta in cazul in care as avea bani de o vacanta), eu pur si simplu aleg sa merg in vacanta sau sa-mi iau liber si gata.

  Asta poate starni invidie, faptul ca eu pot cu ajutorul jobului de la Heylux sa-mi iau liber cand vreau, sa muncesc cand vreau, sau sa-mi permit sa merg in vacante cand vreau. Dar, din nou, nu e ca si cum te opreste cineva sa te angajezi aici si tu, ti-am zis ca e o chestie de a alege.

  Mi se pare urat ca trebuie sa-mi sectionez activitatile zilnice in functie de jobul avut. Asa, ce placere mai am in viata? Mai bine imi sectionez jobul in functie de activitatile mele. Asa ce spui, mai merge? Ei bine, pai asta fac eu la Heylux, de cand sunt model de videochat.

  Aleg cum vreau programul de lucru la Heylux

  Am privilegiul sa-mi fac viata cum imi place. Si chiar il pot numi privilegiu, ca nu toata lumea poate face asta in ziua de azi. Daca dintr-un grup de 10 oameni sunt macar 3 care sa-ti spuna ca-s total fericiti cu jobul lor, bine ar fi. Asa e in ziua de azi…

  Stiu ca poate-s dura, dar asta e realitatea. Jobul de model de videochat este condamnat deseori, dar de ce? Ca eu imi fac singura programul de munca la Heylux, aleg cand lucrez, la ce ora, pe ce tura, in ce zi… aleg daca merg sau nu, aleg sa schimb programul. Tot eu castig cate 470 de lei zilnic aici si asta in doar 8 ore.

  Plus ca nu-mi fac viata in functie de Heylux, pentru ca sunt atat de libera de cand am acest job incat uneori uit ca am job.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img