More
  AcasăPreziosaMai bine ma imbogatesc usor la Preziosa, decat sa muncesc pe 2...

  Mai bine ma imbogatesc usor la Preziosa, decat sa muncesc pe 2 lei

  Am trait cu gandul ca e imposibil sa obtin tot ce vreau de la viata, pentru ca acest gand mi-a fost impus de societate. Si asta vedeam si eu zilnic, cand observam oamenii cum se chinuie sa obtina 100-200 de lei in plus la salariu. Daca e imposibil sa primesti 100 de lei in plus la salariu, cum sa cred ca e posibil sa-mi indeplinesc  visele?

  Pare absurd, nu? Si e atat de demoralizator… sa stai sa te gandesti ca vrei ceva si nu poti avea. A fost cat pe ce sa ma las dusa de gandirea asta toxica a societatii, dar m-am angajat la Preziosa Iasi ca model de videochat, ca o ultima incercare. Si aici am constatat ca lumea vorbeste numai idiotenii, ca daca vrei ceva, poti avea.

  Daca ai fi angajata la Preziosa, ai simti ce inseamna fericirea

  Bineinteles ca dintr-un job unde te chinui sa obtii 100 de lei in plus la salariu nu vei putea sa ai tot ce vrei de la viata, dar dintr-un job ca la Preziosa DA. Cine spune ca trebuie sa ramai angajata intr-un anume loc, daca nu-ti place?

  Eu am crezut la fel ca toata lumea, ca e imposibil sa am o viata complet fericita, ca e imposibil sa imi ating scopurile, idealurile. Dar nu e, nu este deloc. Chiar daca e vorba de videochat, ce are? Pana la urma, crezi ca mai conteaza felul in care ajungi sa fii fericita, sau conteaza sa FII fericita?

  Mai bine un drum usor cu locul de munca de la Preziosa, decat un drum plin de obstacole si enervant. Oricum viata trece si se duce in mare parte atunci cand muncim, cand suntem la munca. Macar daca tot ne irosim jumatate de viata muncind, zic s-o facem cu cap.

  Decat sa muncesc pentru 3 leuti la nu stiu ce job, sa dau doar de obstacole si greutati, mai bine sunt model de videochat la Preziosa Iasi, unde drumul e drept, usor, fara piedici, iar castigurile sunt pe masura.

  Decat un drum greu, mai bine cu Preziosa, asa am drumul drept!

  Ideea e ca la Preziosa nici macar n-am un salariu fix, d-aia poate imi place mai mult. Aici nu ma rog de angajator sa-mi creasca salariul, aici imi fac veniturile de una singura, cu manutele mele. De la 400 si pana la 1200 de lei zilnic, asa sunt castigurile mele de la Preziosa Iasi.

  Si cei 1200 de lei nu sunt o limita, pentru ca pot oricand sa am chiar si mai mult daca sunt indeajuns de motivata. cu asa castiguri, Cum sa ti se mai para imposibil sa ai vise si idealuri?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img