More
  AcasăHeyluxIn ce context primesc de la Heylux comision de 90% din castiguri?

  In ce context primesc de la Heylux comision de 90% din castiguri?

  Interesul oricarui model de videochat din tara asta este sa aiba cat mai multe castiguri, dar daca se poate, si un comision cat mai mare din aceste castiguri. Pentru ca sunt studiouri care nici macar un 50% din castiguri nu ofera, ceea ce mi se pare o totala bataie de joc, avand in vedere ca la Heylux pot primi si 90% din castigurile mele.

  Cum? Lucrand de acasa cu acestia. Cand am semnat un contract de colaborare cu Heylux, m-am decis sa lucrez de acasa, pentru ca eu deja am toate conditiile necesare pentru a face asta. Aveam nevoie de cineva care sa ma ajute, sa ma ghideze sa castig si i-am ales pe cei de la Heylux.

  Videochatul de acasa cu Heylux imi aduce avantaje surprinzatoare

  Pentru ca daca sunt studiouri care nici macar ca model la studio nu ofera 50%, cum sa ma astept sa ofere mai mult ca model de acasa? De asta am ales Heylux, pentru ca efectiv nu exista comision mai mare decat cel pe care il ofera ei.

  Dar chiar si ca model de videochat la studio daca lucram cu Heylux, tot aveam sansa sa ajung pana la 80%. Comisionul nu e o problema cand vine vorba de Heylux Iasi, cu siguranta ofera cele mai mare comisioane ale castigurilor din videochat, toate fetele stiu asta.

  Acestia mi-au garantat un comision intre 80 si 90% ca model de videochat de acasa si asta mi-a placut, avand in vedere ca 10% din suma e o nimica toata si nu ii simt lipsa, asta tinand cont ca pentru cei 10% pe care eu mi-i iau imi ofera muuult mai multe decat ar trebui.

  Se pare ca pot castiga multi bani chiar si de acasa cu ajutorul studioului

  Alte studiouri nici nu m-ar fi bagat in seama daca lucram ca model de videochat de acasa cu ei, dar cu Heylux in schimb sunt tratata fix ca un model care lucreaza la studio. Adica ei imi ofera suport tehnic online 24 din 24, ma ajuta cu trainingul, cu machiajul, cu sfaturi, ma ajuta cu foarte multe lucruri.

  Nici nu simt ca lucrez de acasa, sincer, daca stiu ca am suportul celor de la studio 24/7. De as fi putut lucra la studio cu Heylux, nici n-as fi ezitat, insa ei ma ajuta ca munca sa imi fie cat mai usoara chiar si de acasa.

  BMW x6 de la Heylux Iasi
  Masinile de la Heylux sunt numai BMW x6

  Castigurile sunt oricum destul de mari, ca am avut luni in care am ajuns si la 4500 de dolari ai mei. De acasa nu e bine? Cine n-ar vrea atatia bani castigati din statul acasa?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img