More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio e campion la confidențialitate în videochatul ieșean

  Lucky Studio e campion la confidențialitate în videochatul ieșean

  Bună din nou, dragele mele! Ce mai faceți? Am observat că multe dintre voi sunt interesate de Lucky Studio, însă nu sunt de părere că dețin toate informațiile de care este nevoie. De aceea, m-am hotarât să vă rezolv câteva dintre nelămuriri, descriindu-vă câte ceva din oferta studioului super-premium Lucky Studio – primul de acest fel din Iași. Denumirea de premium nu este neîntemeiată, ca dovadă fiind condițiile grozave care sunt oferite tuturor angajatelor de aici.

  Încă din momentul în care a fost întemeiat, studioul acesta a fost administrat, condus și organizat de către femei. Așa e, toate persoanele care lucrează aici sunt de sex feminin, niciun bărbat neavând voie în acest perimetru. Acest lucru reprezintă un plus foarte important pentru modelele de aici, oferindu-le un plus de siguranță și confort, fiind eliminată complet posibilitatea de a întâlni bărbați în această zonă.

  Foarte des am fost întrebată de către fetele cu mai puțina experiență despre garanția siguranței lucrului la studioul acesta. După cum am menționat adineauri, Lucky Studio a fost încă de la inițiere un studio al fetelor. Evident, acesta este un motiv foarte bun pentru a te simți în siguranță dacă lucrezi aici. Fetele se tem, adesea, de modalitatea de plată, deoarece, atunci când citești oferta salarială și cea de bonusuri, recompensele primite, diferitele pachete de servicii, avantajele incluse, toate par sa fie mult prea bune pentru a fi adevărate. Totul este real și legal 100%. De aceea, Lucky Studio a inventat ceva care poate să asigure încrederea și siguranța în plăți. Ce anume mai exact? Mai exact, este vorba despre un program pe computer care îți oferă șansa să îți poti calcula câștigurile pe care le încasezi la sfârșitul fiecărei zile.

  Siguranța pe care o oferă Lucky Studio constă și în faptul că modelele dispun de o mașină care le ia de acasă, le duce la studio, iar după terminarea programului, acestea sunt duse înapoi acasă. Astfel, indiferent de ora la care ieși din program, nu riști nimic mergând singură pe stradă, fie cu taximetriști dubioși, fie că vorbim de perioada zilei sau perioada nopții.

  Confidențialitatea reprezintă un alt punct forte al Lucky Studio Iași, oferind-o modelelor prin diferite metode. De exemplu, cea mai importantă este faptul că se lucrează, în principal, cu admiratori din Statele Unite ale Americii, utilizatorii din țări ca România, Italia ori Spania fiind blocați, ca urmare a numărului mare de români care ar putea să recunoască modelul. Sună bine, nu-i așa?

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img