More
  AcasăConfesiuniCum mi-am crescut câştigurile la Lucky Studio

  Cum mi-am crescut câştigurile la Lucky Studio

  Sunt angajată ca model la Lucky Studio, în Iași, de aproape 6 luni de zile. În tot acest timp am tot învăţat şi continui să învăţ cum pot să câştig tot mai mult, chiar dacă plata oferită este mai mult decât mulţumitoare.

  Chiar de la angajare consider că am avut mai multe avantaje. Mi s-a spus că am potenţial, că trebuie să am încredere în mine. Adevărul este că am intrat la Lucky Studio cu zâmbetul pe buze şi asta a contat foarte mult. Eram în căutarea unui job care să mă ajute să mă întreţin singură şi mai multe prietene şi colege de facultate din Iași m-au îndrumat către videochat, la Lucky Studio. Unele dintre ele mi-au devenit colege şi la studio.

  Vreau să vă spun de la bun început: ceea ce scrie pe site-ul oficial Lucky Studio despre câştiguri este 100% adevărat! Chiar nu înţelegeam cum ai putea câştiga între 300 şi 800 lei zilnic, dar mi s-a confirmat. Din prima tură de muncă lucrată am plecat de la Lucky Studio cu 336 lei, bani în mână!

  Am uitat să vă spun de o invenţie a Lucky Studio: plata la zi. Fiecare model angajat are posibilitatea de a încasa câştigul după fiecare tură lucrată. Ceea ce este şi mai bine este că tot timpul poţi să creşti, să îţi măreşti încasările.

  V-am spus că am ajuns la Lucky Studio cu zâmbetul pe buze şi că asta a contat foarte mult. Adevărul este că atitudinea pe care o ai face diferenţa. Discutând cu admiratorii online trebuie să fii naturală, spontană, trebuie să te înţelegi cu ei cât mai bine. La capitolul acesta de foarte mare ajutor mi-au fost sfaturile pe care le-am primit de la toate fetele angajate. Toată echipa este formată din fete şi femei – apropo. Am găsit înţelegere şi mi s-au dat sfaturi despre cum să îmi cresc câştigurile.

  Un real ajutor a venit de la colegele care se ocupa de make-up. Pentru a putea câştiga mai bine din videochat trebuie să te prezinţi cât mai atrăgătoare admiratorilor online. În al doilea rând, trebuie să vorbeşti cu ei într-o limbă de circulaţie internaţională – engleză sau franceză. Lucky Studio oferă ca bonus pentru modele şi cursuri gratuite de engleză şi franceză. În plus, ai training asigurat şi orice întrebare ai avea colegele te ajută. Am ascultat toate sfaturile şi aşa am ajuns să îmi depăşesc propriile recorduri: de la 336 lei pe care i-am depăşit chiar ziua următoare, am ajuns să am un record personal de 681 lei într-o tură lucrată. La cum merg lucrurile, sigur depăşesc şi recordul acesta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img