More
  AcasăHeyluxAfla care-s principalele 3 surse de castig la Heylux, din videochat Iasi

  Afla care-s principalele 3 surse de castig la Heylux, din videochat Iasi

  Spre deosebire de celelalte locuri de munca din tara sau din Iasi, sau chiar sis pre deosebire de celelalte studiouri de videochat Iasi, la Heylux nu se castiga bani doar dintr-o singura sursa, ci din 3. Veniturile pe care le am la Heylux vin din 3 parti, nu doar din castigurile pe care le am in mod normal ca model de videochat.

  Castigurile zilnice pe care le am aici sunt ceva care se intampla oricum, in orice situatie. Pentru orice model de la Heylux este normal sa castige bani in fiecare tura de videochat, iar aici la studio ii mai si primeste la sfarsitul turei. Insa te-ai gandit ca poate sunt si alte castiguri care-ti pot dubla veniturile lunare?

  1. Prima sursa de castig la Heylux este castigul zilnic

  Prima sursa de venit de la Heylux este, dupa cum e evident, castigul avut zilnic, despre care am zis si mai sus. Un model se bazeaza pe acest castig, dupa cum este normal, fiindca este principala sursa. Deoarece acest castig depinde de fiecare model in parte.

  Poate fi un castig mai mare, dar poate fi un castig si mai mic. Depinde. Sumele sunt, de obicei, de la 400 de lei in sus, pana pe la 2000 de lei. Sunt fete care au fix 400, fete care au mai mult de 400 de lei si fete care ajung si la 2000 de lei zilnic, nu este ceva fix sau o ordine, fiecare castiga dupa cum este motivata.

  Bonusurile saptamanale pot dubla veniturile mele

  A DOUA sursa de venit este ceva mai deosebit, totusi. Aceasta sursa imi poate dubla castigurile dintr-o saptamana sau dintr-o luna. Vorbesc despre bonusul saptamanal pe care il primesc la studio. Daca, sa zicem, am castigat in 5 zile de munca la Heylux vreo 2500-3000 de lei, primesc 1000 de lei bonus la sfarsit de saptamana.

  Dar pot primi si mai mult, pentru ca bonusul cel mai mare este de 9000 de lei cash. Deci, dupa cum vezi, daca ma motivez indeajuns, pot sa-mi dublez castigurile in videochat foarte lejer. Si mai stiu de asemenea ca Heylux e singurul studio de videochat care ofera aceste bonusuri.

  Heylux ofera chiar si cel mai mare bonus de angajare

  Iar, pe langa aceste doua surse de venit, mai vine in ajutorul modelelor SI BONUSUL DE ANGAJARE, care este o suma de bani delicioasa, as putea spune, deoarece ajunge pana la 130 de milioane cash primita la angajarea in studio. Cu asta, se fac 3 surse de venit numai la Heylux.

  Si tine cont ca n-am mai adaugat si premiile primite in bani la Heylux, bani primiti la zile de nastere, bani primiti pentru aducerea unei prietene la studio, bani primiti la interviu s.a.m.d. Crede-ma, ai vrea si tu sa vezi cum e sa ai castiguri la Heylux Iasi.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img