More
  AcasăPreziosaIn momentul angajarii la Preziosa, fetele primesc bonusuri foarte mari

  In momentul angajarii la Preziosa, fetele primesc bonusuri foarte mari

  Pot vorbi de bonusuri la modul metaforic sau figurat cand intra in discutie Preziosa, pentru ca o colaborare aici poate insemna atat un castig financiar mare, cat si unul moral. Daca vorbesc de bonusul material, ma refer la cel de angajare si, desigur, cele ce urmeaza dupa angajare.

  Cel de angajare incepe de la o suma putin peste 1000 de lei, la angajarea pe durata unei singure luni, ajungand pana la 13000 lei cash, bani primiti pentru un contract semnat pe 3 ani de zile. La aceste bonusuri se adauga, desigur, si un mic premiu de 400 de lei pentru angajarea in acest studio de videochat din Iasi.

  Stiai ca Preziosa ofera 2000 de lei si daca recomanzi studioul unei prietene?

  Totodata, daca eu doresc sa vin cu o prietena sa ma angajez aici, mai primesc 2000 de lei de la Preziosa, in semn de multumire pentru ca am ales acest studio si l-am recomandat si altcuiva. Premiile sunt la un nivel mare la Preziosa, as putea vorbi toata ziua de banii primiti aici.

  Daca stau sa ma gandesc bine, pentru orice lucru facut, primesc bani. Pot sa si respir si tot castig bani la Preziosa, pentru ca asta inseamna ca-s prezenta in acest studio, adica am parte de castigurile zilnice intre 400 si 2000 de lei. Aceste castiguri sutn considerate de mine tot ca un fel de bonus, pentru ca nu orice job in Iasi imi poate aduce atatea venituri.

  Daca as continua cu bonusurile, as putea spune si de cele saptamanale, despre care toata tara a auzit deja, pentru ca-s cele care ajuta un model sa ajunga pana la 80% din castiguri. Un bonus se calculeaza in functie de performanta mea, asadar la sfarsitul saptamanii primesc o suma intre 60 si 9000 de lei, depinde de cat am castigat.

  Am multe motive pentru care sa nu regret niciodata angajarea in acest studio

  Sunt multe avantaje financiare, dar cred ca acestea sunt cele mai importante si cele care te intereseaza si pe tine, nu? Bineinteles, as putea spune ca nu numai banii acestia multi sunt ceea ce defineste Preziosa ca si studio de videochat.

  Pe deasupra, eu ca model ma simt tot mai linistita si multumita de viata mea de cand colaborez cu acest studio. Sunt putine locuri de munca in ziua de azi care ne pot oferi acest confort.

  Dar eu am avut noroc cu Preziosa, pentru ca pot sa respir si eu linistita, in sfarsit, gandindu-ma la faptul ca atata timp cat voi beneficia de jobul de aici, voi beneficia totodata de o viata in care lipsurile financiare si grijile nu-si au locul.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img