More
  AcasăLucky StudioDe cand cu Lucky Studio, fetele nu mai vor alte joburi in...

  De cand cu Lucky Studio, fetele nu mai vor alte joburi in afara de acesta

  De cativa ani incoace lumea s-a intors la 100 de grade de la ce a fost. Inainte nici nu voiau sa auda de videochat, iar acum fetele vor toate sa lucreze Lucky Studio, a devenit un trend. Mai toate fetele din ziua de azi vor sa fie modele de videochat la Lucky, nu prea mai vezi sa vrea alte joburi.

  Si le poti blama pentru asta? De ce sa vrea alte joburi, cand stiu ca la Lucky Studio sunt apreciate pentru ceea ce sunt si fac, sunt premiate cu sume mari de bani, sunt feminine, frumoase, aranjate, fara griji? O femeie nu vrea un job la care sa fie neglijata, la care sa nu primeasca recunostinta sau la care sa nu fie pusa in valoare.

  Lucky Studio e jobul unde femeile sunt apreciate si au multi bani

  Stim cu totii ca o femeie va vrea mereu atentie, va vrea sa fie mereu apreciata pentru orice face si, nu in ultimul rand, va vrea mereu sa faca tot posibilul sa arate cat mai bine. Cu toate vrem sa fim frumoase, nu conteaza unde lucram. Si cum poti fi in permanenta frumoasa daca lucrezi ca menajera, baby-sitter sau vanzatoare, de exemplu?

  Plus ca aici nu-i pasa nimanui de aspectul tau fizic. Nu este apreciat deloc. In schimb la Lucky Studio echipa de aici are grija de mine, de frumusetea mea, chiar daca sunt o fata mai simpla, ei fac din mine o fata superba. Si cu aceasta frumusete eu castig bani.

  Sa nu ma intelegi gresit, n-am zis ca nu le apreciez pe fetele care au joburile mentionate de mine mai sus. Dar pana si ele stiu in inima lor ca ar vrea sa se ocupe cu altceva. Si ce altceva e mai bine decat videochatul la Lucky Studio, unde totul se bazeaza pe asta, pe divinizarea femeii?

  Jobul de la Lucky e numai despre femei, atentie, respect, complimente

  Deschid un computer, dau cateva zambete si gata, sute de complimente, cuvinte frumoase, atentie… un job ca acesta nu este un job de lasat in urma oricum, iti spun eu. Cred ca nu exista femeie care sa nu vrea sa aiba pana la 300 de dolari zilnic doar din faptul acesta, ca sta si zambeste frumos online si mai vorbeste din cand in cand.

  Primim si atentie, si bani, toate in acelasi pachet. Nu trebuie sa ne mai plangem de joburile noastre, ca orice ne-am dorit vreodata putem gasi la Lucky Studio fara probleme. Cand totul e gratuit la Lucky Studio, serviciile sunt toate asigurate si castigurile asa mari, se intelege de ce fetele vin aici cu sutele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img