More
  AcasăHeyluxAm telefon si laptop nou de cand m-am angajat in videochat la...

  Am telefon si laptop nou de cand m-am angajat in videochat la Heylux

  Mereu vedeam lumea in jurul meu cu tot felul de chestii noi, aparute pe piata, care mai de care mai misto. La facultate toti aveau telefoane noi, laptopuri performante, tot felul de aparaturi si mie imi displacea ca nu puteam avea. Mai ales ca eu aveam si proiecte multe de facut si un laptop sau niste aparaturi de acest gen nu mi-ar fi stricat. Iar acum ca le am gratie jobului de la Heylux Iasi, regret ca nu m-am angajat aici si mai devreme.

  Sa fiu model de videochat la Heylux este, cu siguranta, cel mai misto lucru posibil. Orice imi propun sau orice vreau in viata poate avea loc numai datorita acestui simplu job in Iasi. De exemplu, pentru a-mi cumpara cel mai misto Iphone aparut pe piata, nu a trebuit sa lucrez decat 5 zile la Heylux.

  Mi-am cumparat un telefon de 2.500 de lei gratie jobului la Heylux

  De atat a fost nevoie pentru a da 2.500 de lei pe un nou telefon, sa fiu si eu in trend. Iar 2.500 de lei insemna inainte cam 3 salarii de-ale mele, iar la Heylux ii castig in 5 zile acesti bani.

  Din videochat pot castiga la Heylux intre 300 si 800 de lei in fiecare zi, sume foarte mari de bani, de care nu m-am mai bucurat pana acum. Intr-o singura luna de zile la Heylux am reusit sa-mi iau si telefon nou si laptop misto. Gata cu desconsiderarile, acum am si eu tot ce au tinerii de varsta mea.

  Poate chiar mai mult, de fapt, ca nu cred eu ca sunt multe iesence ca mine care sa castige peste 6.000 de lei lunar din videochat la Heylux. E cel mai tare sentiment sa stiu ca ma aflu in cel mai bun studio de videochat din Iasi si castig banii acestia zilnic.

  Primesc bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei la Heylux Iasi

  Bineinteles, am venituri lunare atat de mari pentru ca la Heylux primesc si cate un bonus in fiecare duminica, bonus ce poate fi intre 300 si 3.000 de lei, depinde de cat castig in saptamana anterioara. Oricum ar fi, e super, imi pot cumpara orice doresc eu fara probleme.

  Nu mai stau sa tanjesc pentru ce au altii, deoarece jobul ca model de videochat la Heylux imi aduce orice-mi lipseste. Mi-am schimbat chiar si garderoba, mi-am cumparat zeci de lucruri noi si acum vreau chiar si o masina. Iubesc Heylux Iasi, fara nicio indoiala!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img